ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (12/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σπουδαίο ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στα playoffs της Super League αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (12/05/2024) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League. Το ματς έχει τεράστια σημασία για την κούρσα του τίτλου καθώς ο ΠΑΟΚ με νίκη θα πλησιάσει την πρωτοπόρο ΑΕΚ στον πόντο, ενώ ο Ολυμπιακός θα αυξήσει τις πιθανότητές του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός οι αποδόσεις παρουσιάζουν φαβορί. Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 2,22** και το διπλό του Ολυμπιακού τοποθετείται στο 3,15** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ντέρμπι, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική ενώ συμβάλλει στην αύξηση των τιμών.

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός διεξάγεται με ξεκάθαρα προγνωστικάόσον αφορά στο ποια ομάδα έχει θεωρητικά το πάνω χέρι για να φτάσει στην πολύτιμη νίκη. Βέβαια, η εικόνα που παρουσιάζουν τα στατιστικά των δύο ομάδων τις φέρνει πιο κοντά. Ο ΠΑΟΚ έχει 71 βαθμούς με 22-5-6 και 79-332 γκολ (12-2-2, 38-12 γκολ – εντός έδρας) κι ο Ολυμπιακός έχει 70 βαθμούς με 22-4-7 με 74-32 γκολ (9-4-3, 28-14 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός;

  • Αυτή τη σεζόν σε 3 αναμετρήσεις για τη Super League, ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες και ο ΠΑΟΚ μια.
  • Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια τους.
  • Ο ΠΑΟΚ νίκησε τελευταία φορά τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχος το 2021. Έκτοτε σε 6 ματς έχασε 3 φορές κι άλλα 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Ο ΠΑΟΚ έπειτα από ένα διάστημα με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε στις επιτυχίες στη Super League με επική ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ εντός έδρας καθώς επιβλήθηκε με 3-2. Αυτό το αποτέλεσμα τον έβαλε και πάλι για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου. Βέβαια, για να πάρει την κούπα χρειάζεται να κάνει το απόλυτο στα τρία ματς που του απομένουν και να περιμένει στραβοπάτημα της ΑΕΚ. Ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστεί έπειτα από πολυήμερη παύση καθώς δεν έχει παίξει από τις 28 Απριλίου.

Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια του στη Super League και εξαρτάται από τον ίδιο για να πάρει το πρωτάθλημα. Με ποιον τρόπο; Να κάνει το 3/3 απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ εντός έδρας και τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Αναμφίβολα δύσκολη η αποστολή του, αλλά όχι ακατόρθωτο μιας και υπό τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής του κι ανέπτυξε συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα. Την περασμένη Πέμπτη (9/5) νίκησε για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα, αυτή τη φορά εντός έδρας με 2-0 στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του Europa Conference League όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στην Φιορεντίνα.

Το στοίχημα στην Super League οδεύει προς την κορύφωσή του και το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αναμένεται γεμάτο πάθος, σασπένς και πλούσιο θέαμα. Για τις δύο ομάδες η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ η αλήθεια είναι πως στα τελευταία παιχνίδια τους έχουν σημειωθεί αρκετά goal/goal αποτελέσματα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο σε συνδυασμό με Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες δεν είναι μονάχα αγωνιστικό. Θα χρειαστεί να παραμείνουν προσηλωμένες στην αποστολή τους και να είναι ψύχραιμες στα δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει κι αυτό που μοιάζει με «μπλοκ» στο γήπεδο του καθώς πάει καιρός που δεν μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχος. Ο Ολυμπιακός, πάλι, καλείται να αφήσει πίσω του τί συνέβη μεσοβδόμαδα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά πλήρης δυνάμεων. Ο Ολυμπιακός δεν έχει στο μάξιμουμ τον αριστερό μπακ Ορτέγα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ