Μπόρνμουθ-Κάρντιφ, αύξηση της διαφοράς

Reading time3 λ

Η αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με την Κάρντιφ έχει ιδιαιτερότητες, αλλά και πολλές ευκαιρίες για στοίχημα.

Την ώρα που το 2021 ετοιμάζει τις αποσκευές του για να μας αποχαιρετήσει, η ποδοσφαιρική δραστηριότητα συνεχίζεται ακάθεκτη και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι σε υψηλές αποδόσεις. Η 25η αγωνιστική της αγγλικής Championship είχε πολλά εμπόδια, αλλά ολοκληρώνεται απόψε, με το ματς Μπόρνμουθ-Κάρντιφ, που αρχίζει στις 21:45, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η Μπόρνμουθ, μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΚΠΡ, έχει την ευκαιρία μονιμοποιηθεί στην κορυφή, αξιοποιώντας την αναβολή των αγώνων της Φούλαμ, αλλά και να αποκτήσει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες της. Την ίδια στιγμή, η Κάρντιφ επιστρέφει στη δράση μετά από 19 ημέρες και καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι «σκουριασμένη».

Σημαντικό είναι και το παιχνίδι Νότιγχαμ-Χάντερσφιλντ, που έχει ως έπαθλο την έκτη θέση, εκεί που βρίσκεται η Χάντερσφιλντ μετά τη δραματική νίκη επί της Μπλάκπουλ. Η Νότιγχαμ, αντίθετα, απώλεσε το αήττητο εννέα αγώνων, χάνοντας στο Μίντλεσμπρο, αλλά έχει τη δυνατότητα να πατήσει ξανά στη ζώνη των πλέι-οφ.

Ίδιο στόχο έχει στο Στόουκ-Ντέρμπι η γηπεδούχος, που επανακάμπτει μετά από απραξία σχεδόν τριών εβδομάδων. Ωστόσο, η ουραγός Ντέρμπι προέρχεται από την τεράστια νίκη επί της Γουέστ Μπρομ και δείχνει διαρκώς ότι δεν εγκαταλείπει τη μάχη. Με φόντο την εξάδα και το Μπρίστολ Σίτι-ΚΠΡ, αφού οι φιλοξενούμενοι Λονδρέζοι θέλουν να επιστρέψουν εκεί έπειτα από την εντός έδρας αποτυχία με την Μπόρνμουθ, την ώρα που η Μπρίστολ Σίτι θα βρεθεί ξανά στο χορτάρι μετά από 11 ημέρες απραξίας.

Στην πορτογαλική Primeira Liga δεσπόζει απόψε το ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα. Η ημέρα ξεκινά με την αναμέτρηση Πάσος Φερέιρα-Σάντα Κλάρα, που θα μετρήσει πολύ στη μάχη της παραμονής, με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει τα… πάνω τους, νικώντας Τοντέλα και Βιτόρια Γκιμαράες, αντίστοιχα. Ακολουθεί το Αρούκα-Μπράγκα. Καλύτερη μοιάζει η συγκυρία για την Αρούκα, που απέσπασε ισοπαλία από την Πορτιμονένσε, ενώ η Μπράγκα καλείται να ξεπεράσει τον αποκλεισμό της από τη Βιζέλα στο Κύπελλο.

19:00   Πάσος Φερέιρα-Σάντα Κλάρα              Primeira Liga Πορτογαλίας

21:00   Αρούκα-Μπράγκα                                Primeira Liga Πορτογαλίας

21:45   Μπόρνμουθ-Κάρντιφ                           Championship Αγγλίας

21:45   Μπρίστολ Σίτι-ΚΠΡ                             Championship Αγγλίας

21:45   Νότιγχαμ-Χάντερσφιλντ                      Championship Αγγλίας

21:45   Στόουκ-Ντέρμπι                                   Championship Αγγλίας

23:00   Πόρτο-Μπενφίκα                                  Primeira Liga Πορτογαλίας