Στόουκ-Μπόρνμουθ, σε αμφιβολία το αήττητο

Reading time3 λ

Συναρπαστική και γεμάτη ευκαιρίες για ποντάρισμα η αναμέτρηση της Στόουκ με την Μπόρνμουθ.

Στους ρυθμούς του UEFA Champions League κινούμαστε σήμερα, με τη σπουδαία μάχη Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ, που αρχίζει στις 22:00 να βρίσκεται στο επίκεντρο. Το μενού, όμως, περιλαμβάνει κι άλλες συναρπαστικές αναμετρήσεις, όπως αυτές στην αγγλική Championship και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Ξεχωρίζει η σύγκρουση Στόουκ-Μπόρνμουθ, που είναι προγραμματισμένη για τις 21:45, όπου τρίζει το αήττητο της πρωτοπόρου.

Η Μπόρνμουθ παραμένει στην κορυφή, αφού πέρασε νικηφόρα από το Μπρίστολ και είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει χάσει μετά από 12 αγωνιστικές. Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει μια Στόουκ, η οποία είναι μεν πληγωμένη από τη σαββατιάτικη ήττα της στο Σέφιλντ από τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο έχει εμφανιστεί πανίσχυρη ως τώρα στην έδρα της. Εκεί έχει πάρει τους 16 από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς μέχρι τώρα. Βέβαια, το παρελθόν δεν ευνοεί την οικοδέσποινα που μετρά τρεις διαδοχικές ήττες στο σπίτι της από την Μπόρνμουθ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το ΚΠΡ-Μπλάκμπερν, μια μάχη για την εξάδα. Η γηπεδούχος καλείται να ξεπεράσει τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με τη Φούλαμ, ποντάροντας στην ισχύ της έδρας. Την ίδια στιγμή, η Μπλάκμπερν, έμεινε στην ισοπαλία με την Κόβεντρι, χάνοντας το προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και παρουσιάζει κάμψη. Ξεχωριστό είναι και το παιχνίδι Μπρίστολ Σίτι-Νότιγχαμ. Για την Μπρίστολ Σίτι, η εντός έδρας… κατάρα καλά κρατεί. Έχασε και από την Μπόρνμουθ και πλέον μετρά 16 σερί ματς δίχως νίκη στο Άστον Γκέιτ. Αντίθετα, η Νότιγχαμ έκαμψε την αντίσταση της Μπλάκπουλ και συνεχίζει την αγωνιστική της ανάταση μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Μάχη θα γίνει και στο Ντέρμπι-Λούτον. Η οικοδέσποινα του Γουέιν Ρούνεϊ δεν πτοείται από τα οικονομικά προβλήματα και την αφαίρεση βαθμών. Απέσπασε ισοπαλία στο Πρέστον, ενώ διατηρεί την σκληράδα της και είναι αήττητη στο Πράιντ Παρκ. Η Λούτον προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μίλγουολ και είναι απρόβλεπτη. Στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μίλγουολ, οι δύο ομάδες έρχονται ισόβαθμες, αλλά με διαφορετική ψυχολογία. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή τη Στόουκ, ενώ η Μίλγουολ υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Λούτον.

19:45   Κλαμπ Μπριζ-Μάντσεστερ Σίτι           UEFA Champions League

19:45   Μπεσίκτας-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας      UEFA Champions League

21:45   ΚΠΡ-Μπλάκμπερν                               Championship Αγγλίας

21:45   Μπρίστολ Σίτι-Νότιγχαμ                      Championship Αγγλίας

21:45   Ντέρμπι-Λούτον                                   Championship Αγγλίας

21:45   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μίλγουολ            Championship Αγγλίας

21:45   Στόουκ-Μπόρνμουθ                             Championship Αγγλίας

22:00   Άγιαξ-Ντόρτμουντ                               UEFA Champions League

22:00   Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ           UEFA Champions League

22:00   Ίντερ-Σερίφ Τίρασπολ                          UEFA Champions League

22:00   Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία                     UEFA Champions League

22:00   Πόρτο-Μίλαν                                        UEFA Champions League

22:00   Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης        UEFA Champions League