ΑΪΚ Στοκχόλμης-Μάλμε, με φαβορί τη Μάλμε

Reading time2 λ

Σημαντικό βαθμολογικά και με σπουδαίες επιλογές για στοιχημα το παιχνίδι ΑΪΚ Στοκχόλμης-Μάλμε.

Το μεσημεριανό παιχνίδι της Allsvenskan, το αικ στοκχόλμησ εναντίον μάλμε έχει πάντα ξεχωριστή σημασία, άσχετα αν αυτή την περίοδο οι δύο ομάδες μοιάζουν να έχουν τελείως διαφορετικούς βαθμολογικούς στόχους. Αν και πρόκειται για δύο ιστορικές στο πρωτάθλημα Σουηδίας ομάδες, με την ΑΪΚ έξι φορές πρωταθλήτρια, τελευταία φορά το 2018 και τη Μάλμε πολυνίκη με 25 τίτλους και τελευταίο πρόπερσι, μόνο η μία παλεύει για τον τίτλο φέτος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΨΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ

Η Μάλμε είναι στην πρώτη τριάδα, που έχει ξεφύγει λίγο από τις υπόλοιπες ομάδες στο Σουηδικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου. Αντιθέτως η ΑΪΚ είναι πολύ χαμηλά, στη θέση που οδηγεί στα play off για την παραμονή. Με δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της απέκτησε διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στις Αποδόσεις του αγώνα ΑΪΚ Στοκχόλμης-Μάλμε το διπλό είναι το φαβορί σημείο της αναμέτρησης με απόδοση 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson. Ξεκάθαρα, το βάρος της φανέλας της Αΐκ συγκρατεί τις αποδόσεις, κάτι που συχνά παρατηρείται στο στοιχημα ποδόσφαιρο. Πρόσθετο στοιχείο υπέρ των γηπεδούχων το αήττητο σερί στην παράδοση της πενταετίας, με μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.

ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ Η ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Ακόμη μία ιστορική ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση είναι η Γκέτεμποργκ. Πιο χαμηλά στη βαθμολογία από την Αΐκ, εντός των θέσεων του απευθείας υποβιβασμού και μάλιστα με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τα μπαράζ. Στο τέλος του πρώτου γύρου είναι πολύ σημαντικό το Γκέτεμποργκ-Χάλμσταντ για το πρωτάθλημα σουηδίας, ομάδες που μπορεί να προσφέρουν ενδιαφέρον ματς για στοιχημα online. Στα προγνωστικα υπέρ της Γκέτεμποργκ η παράδοση, καθώς παραμένει αήττητη εδώ και 13 χρόνια από τη Χάλμσταντ (9-5-0) και στις δύο έδρες, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΝΕΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Στο Brasileirao Serie A ολοκληρώνεται απόψε η 16η αγωνιστική, με πέντε ακόμη αγώνες, από τον οποίο ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα το Σάντος-Μποταφόγκο. Η Σάντος τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Φυσικά για την Μποταφόγκο γνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι. Μία ομάδα που της έφυγε ο προπονητής, για τα «πετροδόλαρα» της Σαουδικής Αραβίας, αλλά συνεχίζει σαν να μην τρέχει τίποτα. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, αλλά έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν, μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα χάσει τον τίτλο. Βέβαια ακόμη και στα άσχημα της, η Σάντος στην έδρα της είναι πάντα μία υπολογίσιμη αντίπαλος.

16:00   AΪΚ Στοκχόλμης-Μάλμε       Allsvenskan

18:30   Γκέτεμποργκ-Χάλμσταντ    Allsvenskan

22:00   Σάντος-Μποταφόγκο           Brasileirao Serie A

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |