Ατλέτικο Μινέιρο-Καράκας (29/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ατλέτικο Μινέιρο – Καράκας σε συναρπαστικό ματς για το Copa Libertadores με πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στην «Arena MRV» η Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί την Καράκας (29/05/2024, 01:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 7ου γκρουπ της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει σφραγίσει την πρόκρισή της στους «16» του θεσμού, αλλά ο στόχος της είναι να πάρει και την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη, η Καράκας δεν έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι εντυπωσιακές καθώς υπάρχουν σπουδαίες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Για το Ατλέτικο Μινέιρο – Καράκας οι αποδόσεις έχουν διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο τοποθετείται στο 1,05** και το διπλό της Καράκας φτάνει στο 38,33** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, η δυνατή αυτή αναμέτρηση δίνει τη δυνατότητα χρήσης του Bet Builder, εργαλείο που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΑΡΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ατλέτικο Μινέιρο – Καράκας τα προγνωστικά προσφέρουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Κι αυτά υποστηρίζονται από τα στατιστικά. Χαρακτηριστικά, η Ατλέτικο Μινέιρο έχει τέσσερις νίκες και μια ήττα σε πέντε αγωνιστικές στο γκρουπ με 10-6 γκολ και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Από τη μεριά της, η Καράκας έχει 0-1-4 με 3-15 τέρματα και βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Τι μας δείχνει η προϊστορία ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Καράκας;

  • Στον α’ γύρο τον περασμένο Απρίλιο, η Ατλέτικο Μινέιρο νίκησε με 4-1 την Καράκας στη Βενεζουέλα.
  • Συνολικά, η Ατλέτικο Μινέιρο σε 9 ματς κόντρα σε ομάδες από τη Βενεζουέλα είναι αήττητη κι έχει 7 νίκες. Δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Η Ατλέτικο Μινέιρο κρατάει την τύχη της στα χέρια της για να πάρει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, η οποία θεωρητικά θα φέρει στο δρόμο της μια πιο βατή αντίπαλο στη φάση των «16» του Copa Libertadores. Για να τα καταφέρει χρειάζεται ένα βαθμό απέναντι στην Καράκας. Ο μόνος κίνδυνος για να τη χάσει, είναι να ηττηθεί και να επικρατήσει η Πενιαρόλ κόντρα στη Ροζάριο Σεντράλ στο άλλο ματς του γκρουπ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο προπονητής της Γκάμπι Μιλίτο έστειλε το μήνυμα πως το μόνο που ενδιαφέρει είναι η νίκη. Άλλωστε, η ομάδα του το έχει ανάγκη αφού προέρχεται από δύο απανωτές ήττες και σε ματς στα οποία δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Υπάρχει η αίσθηση πως η Ατλέτικο Μινέιρο κάνει «κοιλιά» και αναζητά αντίδραση.

Η Καράκας, τώρα, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Copa Libertadores, ενώ δεν έχει πιθανότητες να συνεχίσει και στο Copa Sudamericana, αφού δεν μπορεί ούτε να φτάσει στην 3η θέση. Οπότε θα παραταχθεί στο Μπέλο Οριζόντε με διάθεση να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί την παρουσία της στον θεσμό και θα επιχειρήσει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο Copa Libertadores 2024. Βέβαια, να σημειώσουμε πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι αγνοεί τη νίκη εδώ και 16 ματς.

Το στοίχημα στο Copa Libertadores καθηλώνει, ενώ στον ορίζοντα εμφανίζονται τα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Η Ατλέτικο Μινέιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της διοργάνωσης έδειξε πως θα μπορούσε να διεκδικήσει το τρόπαιο και στόχος της είναι να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Το ενδεχόμενο του Over 2,5 γκολ της γηπεδούχου βρίσκεται στο 1,42** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΑΡΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ατλέτικο Μινέιρο – Καράκας το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος δεν διαφέρει και πολύ, παρόλο που οι στόχοι είναι άλλοι. Τόσο η Ατλέτικο Μινέιρο όσο και η Καράκας θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξαν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι συνθέσεις αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο, με την Ατλέτικο Μινέιρο να μην αποκλείεται να κάνει ορισμένες αλλαγές ιδίως μετά και την επιστροφή του έμπειρου φορ Χαλκ την στιγμή που απουσιάζουν ο αμυντικός Ρούμπενς και οι χαφ Οτάβιο, Πάουλο Βίτορ και αποχώρησε ο αμυντικός Ζέμερσον, ενώ η Καράκας ενδεχομένως να κάνει ροτέισον.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ