Αουντάξ Ιταλιάνο-Ντεπορτίβο Νιουμπλένσε, «εμφύλιος» της Χιλής

Reading time2 λ

Ευκαιρίες για στοιχημα στην Betsson για το Αουντάξ Ιταλιάνο-Νιουμπλένσε

Με τους τελευταίους δύο επαναληπτικούς ολοκληρώνονται τα play off του CONMEBOL Sudamericana, από τους οποίους ξεχωρίζει ο  «εμφύλιος» δύο ομάδων από την Χιλή, Αουντάξ Ιταλιάνο-Ντεπορτίβο Νιουμπλένσε. Πέραν του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει πάντα μία κόντρα ομάδων από την ίδια χώρα σε μία διακρατική διοργάνωση, σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει και τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε 0-0, κάτι που αφήνει τα πάντα ανοιχτά σχετικά με τον σημερινό επαναληπτικό στο στοιχημα Κόπα Σουνταμερικάνα.

Η ΙΣΧΥΡΗ ΛΙΓΚΑ ΝΤΕ ΚΙΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Για την Αουντάξ Ιταλιάνο αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, με δύο ισοπαλίες σε αυτή την περίοδο. Αποτελεί ερωτηματικό πόσο καλό είναι να παίζει στην έδρα της, από τη στιγμή που έχασε τους τελευταίους δύο αγώνες εντός, χωρίς να σκοράρει. Βέβαια, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για την Νιουμπλένσε, η οποία δεν έχει νίκη εδώ και οκτώ αγώνες, αλλά με πέντε ισοπαλίες. Οι τέσσερις εξ αυτών έγιναν μακριά από την έδρα της. Ακόμη πιο ενδιαφέρον, το γεγονός πως Αουντάξ και Νιουμπλένσε είναι ισόβαθμες στο πρωτάθλημα Χιλής, σε απόσταση βολής από την ζώνη του υποβιβασμού. Με όλα αυτά, μάλλον «τρίβει τα χέρια της» η Λίγκα Ντε Κίτο από το Εκουαδόρ που περιμένει στην επόμενη φάση, στους «16», την ομάδα της Χιλής που θα προκριθεί. Από τα παραπάνω, προκύπτει πως ο αποψινός αγώνας Αουντάξ Ιταλιάνο-Ντεπορτίβο Νιουμπλένσε είναι εξαιρετικά αμφίρροπος για στοίχημα. Κάτι που φαίνεται και στις Αποδόσεις αγώνα Αουντάξ Ιταλιάνο-Νιουμπλένσε της Betsson, με τον άσο στο 2,42** και το διπλό στο 2,82**.

ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΤΙΓΚΡΕ

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας στο συγκεκριμένο κυπελλο νοτιασ αμερικησ, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον για online στοιχημα είναι το Τίγκρε-Λιμπερτάδ, με την Τίγκρε από την Αργεντινή να ψάχνει μία μικρή υπέρβαση. Στο πρώτο παιχνίδι έχασε με 2-1, παρόλο που προηγήθηκε, με αυτή να είναι η τέταρτη ήττα της στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Δύο εξ αυτών στα πιο πρόσφατα που έδωσε στο γήπεδό της. Από την άλλη μεριά, η Λιμπερτάδ έχει τρεις σερί νίκες, μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Υπενθυμίζεται πως όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στους «16» την Φορταλέζα από την Βραζιλία, η οποία είχε τερματίσει πρώτη στην κοπα σουνταμερικανα βαθμολογια.

01:00     Αουντάξ Ιταλιάνο-Νουμπλένσε Copa Sudamericana

03:00     Τίγκρε-Λιμπερτάδ          Copa Sudamericana

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |