Μπρομαποϊκάρνα-Χάμαρμπι, για επιστροφή στις νίκες

Reading time2 λ

Μεγάλες ευκαιρίες για στοιχημα προσφέρονται στο ματς Μπρομαποϊκάρνα-Χάμαρμπι.

Σήμερα το βράδυ στις 20:00 διεξάγεται μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για online στοιχημα και σημαντική για τη βαθμολογια σουηδιας 1 και στο στοιχημα Allsvenskan, το Μπρομαποϊκάρνα-Χάμαρμπι. Οι δύο ομάδες διανύουν αντίθετες πορείες το τελευταίο διάστημα στο πρωταθλημα Σουηδιας. Η Μπρομαποϊκάρνα αναζητεί την επιστροφή της στις νίκες, έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Μάλιστα οι τρεις ήταν στο γήπεδό της, εκεί που παίζει και σήμερα. Αντιθέτως η Χαμαρμπι fc έχει δύο σερί νίκες, τρεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αν και μόνο μία ήταν εκτός, στον πιο πρόσφατο αγώνα της. Με αυτές τις επιδόσεις είναι λογικό να θεωρείται φαβορί η Χάμαρμπι στις Αποδόσεις του αγώνα Μπρομαποϊκάρνα-Χάμαρμπι, με απόδοση 2,32** στο διπλό. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Χάμαρμπι έχει και τον κρίσιμο πρώτο της αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ την άλλη εβδομάδα, με την Τβέντε, γι’ αυτό και παίζει σήμερα.                             

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

Απόψε ξεκινάει και το νέο πρωτάθλημα Δανίας, με το παιχνίδι Μίντιλαντ-Χβιντόρβε, με μεγάλο φαβορί φυσικά τη Μίντιλαντ, όπως φαίνεται και από το σετ αποδόσεων. Ο άσος είναι το μεγάλο φαβορί και προσφέρεται σε τιμή 1,27** στην πλατφόρμα της Betsson. Άλλωστε η Μίντιλαντ είναι ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, έχοντας παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα, τη στιγμή που η Χβιντόρβε ανέβηκε φέτος στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, επιστρέφοντας σε αυτήν μετά από πάρα πολλά χρόνια.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Ακόμη ένα σχετικά μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα, με δύο αγώνες μάλιστα, η Ekstraklasa της Πολωνίας. Το πρόγραμμα ανοίγει με το Βάρτα Πόζαν-Πογκόν, με την Πόγκον να είναι από τις ομάδες που εκπροσωπούν την Πολωνία και στο Europa Conference League. Το βράδυ θα γίνει το Λέγκια Βαρσοβίας-Λοντζ, με την Λέγκια να χάνει πέρυσι το πρωτάθλημα, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, ενώ η Λοντζ είναι νεοφώτιστη, καθώς ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία.

19:00     Βάρτα Πόζναν-Πογκόν Ekstraklasa

20:00     Μίντιλαντ-Χβιντόρβε    Superliga Δανίας

20:00     Μπρομαποϊκάρνα-Χάμαρμπι   Allsvenskan

21:30     Λέγκια Βαρσοβίας-Λοντζ            Ekstraklasa

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |