Σεντράλ Κόρδοβα-Μπόκα Τζούνιορς (20/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σεντράλ Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς για την Liga Profesional Argentina με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Estadio Alfredo Terrera» η Σεντράλ Κόρδοβα κοντράρεται με την Μπόκα Τζούνιορς (20/05/2024, 02:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. Οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αυτή την σεζόν. Η Σεντράλ Κόρδοβα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς έχει ως στόχο να δείξει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με σούπερ αποδόσεις.

Ενόψει του Σεντράλ Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Σεντράλ Κόρδοβα προσφέρεται στο 4,93** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο 1,86** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς διατίθεται και το Bet Builder που ανοίγει παράθυρο σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Σεντράλ Κορδοβα – Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση και παρουσιάζουν ως φαβορί την Μπόκα Τζούνιορς. Ωστόσο, τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Στην πρεμιέρα τους, πάντως, οι δύο ομάδες ηττήθηκαν και τώρα αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στην λίγκα της Αργεντινής.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Σεντράλ Κόρδοβα και την Μπόκα Τζούνιορς;

  • 2 νίκες η Σεντράλ Κόρδοβα
  • 2 ισοπαλίες
  • 2 νίκες η Μπόκα Τζούνιορς

Στην πρεμιέρα της στην Liga Profesional Argentina, η Σεντράλ κόρδοβα φιλοξενήθηκε στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με σκορ 3-0 καθώς έπαιξε με παίκτη λιγότερο το 24′ λόγω αποβολής. Έπειτα από εκείνο το ματς έβαλε μπροστά το πλάνο για να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα την Μπόκα Τζούνιορς. Στο εσωτερικό της αντιλαμβάνονται πως το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο με απανωτές αναμετρήσεις κόντρα στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και γι’ αυτό το μήνυμα που έστειλαν είναι πως πρέπει να παρουσιαστούν υπομονετικοί.

Η Μπόκα Τζούνιορς, πάλι, ηττήθηκε με 1-0 από την Ατλέτικο Τουκουμάν εκτός έδρας σε ματς όπου είχε πολλές αλλαγές. Είχε ευκαιρίες για να πάρει κάτι καλύτερο, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε όπως ανέφερε κι ο προπονητής της Ντιέγκο Μαρτίνες. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/5) έμεινε στο 1-1 στο σημαντικό εντός έδρας ματς με την Φορταλέζα για το Copa Sudamericana. Εντός των τειχών υπογραμμίζουν πως το ματς με την Σεντράλ Κόρδοβα έχει ιδιαίτερο βάρος μιας και δεν μπορούν να χάσουν περισσότερο έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο.

Το στοίχημα στην Liga Profesional Argentina καθηλώνει με τη νέα σεζόν να έχει αρχίσει δυναμικά και να προσφέρει εντυπωσιακές ευκαιρίες για όλα τα γούστα. Σεντράλ Κόρδοβα και Μπόκα Τζούνιορς έχουν συνήθως ανοικτή προσέγγιση και το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 2,21** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Σεντράλ Κορδοβα – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα των δύο ομάδων στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με τη βελτίωση της απόδοσής τους σε σύγκριση με την πρεμιέρα. Η Σεντράλ Κόρδοβα θέλει να δείξει καλύτερο πρόσωπο και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς έχει στόχο να αυξήσει το ποσοστό αποτελεσματικότητάς της στην επίθεση. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Σεντράλ Κόρδοβα δεν έχει τον βασικό αμυντικό Λακιδαΐν, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ