Σέρο Πορτένιο-Φλουμινένσε (26/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σέρο Πορτένιο – Φλουμινένσε σε δυνατό ματς για το Copa Libertadores με ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio General Pablo Rojas» η Σέρο Πορτένιο αναμετριέται με τη Φλουμινένσε (26/04/2024, 01:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores. Η Σέρο Πορτένιο βασίζεται στην έδρα της για να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό θεσμό, ενώ η Φλουμινένσε ψάχνει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στα νοκ άουτ. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες των διεθνών διοργανώσεων της Νότιας Αμερικής συγκλονίζει με πλούσια δράση και ανεπανάληπτες επιλογές σε πλούσιες αποδόσεις.

Το Σέρο Πορτένιο – Φλουμινένσε προσφέρει δυνατές αποδόσεις. Ο άσος της Σέρο Πορτένιο δίνεται στο 2,97** και το διπλό της Φλουμινένσε τοποθετείται στο 2,38** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι ενεργοποιημένο και το εργαλείο Bet Builder στο συγκεκριμένο ματς, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Σέρο Πορτένιο – Φλουμινένσε τα προγνωστικά και οι αποδόσεις παρουσιάζουν την απόσταση που έχουν οι δύο ομάδες όσον αφορά στην ποιότητα του ρόστερ τους. Άλλωστε, η Φλουμινένσε είναι η κάτοχος του τίτλου. Ως τώρα, η Σέρο Πορτένιο έχει μια νίκη και μια ήττα στο γκρουπ (3 β., 1-1 γκολ) και η Φλουμινένσε στέκεται στο 1-1-0 (4 β., 3-2 γκολ).

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Σέρο Πορτένιο και τη Φλουμινένσε;

  • Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί 4 φορές και σε όλες νίκησε η Φλουμινένσε με 6-1 συνολικά γκολ σε αυτά τα ματς.

Η Σέρο Πορτένιο άρχισε το Copa Libertadores με ήττα 1-0 από την Κόλο Κόλο εκτός έδρας. Δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις του ματς κι ενώ ένιωθε σίγουρη πως θα έπαιρνε το αποτέλεσμα. Στη δεύτερη αγωνιστική πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Αλιάνσα Λίμα εντός έδρας. Επικράτησε με 1-0 με γκολ στο 90’+6′. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση έχοντας τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και στα τρία πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε γκολ.

Η Φλουμινένσε μπήκε στο Copa Libertadores 2024 με ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα στο Περού. Την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην Κόλο Κόλο εντός έδρας. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της μα δύσκολα χάνει (2-3-1 στα τελευταία 6 επίσημα) και πάει στην Παραγουάη ανεβασμένη ψυχολογικά μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Βάσκο ντα Γκάμα σε ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Το στοίχημα στο Copa Libertadores ανεβαίνει επίπεδο τώρα που ο θεσμός φτάνει στα μισά του δρόμου της φάσης των ομίλων και τα παιχνίδια αποκτούν διαφορετικό ειδικό βάρος. Σέρο Πορτένιο και Φλουμινένσε είναι ομάδες με επιθετικό ένστικτο και το να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τόσο για τη Σέρο Πορτένιο όσο και για τη Φλουμινένσε το μεγάλο στοίχημα στο αγωνιστικό κομμάτι είναι να αποφύγουν λάθη που θα τους κοστίσουν και να παρουσιαστούν αποτελεσματικές και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αναφορικά με τις ενδεκάδες, ο προπονητής της Σέρο Πορτένιο, Μανέλ Χιμένεθ, δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ εκείνος της Φλουμινένσε, ο Φερνάντο Ντινίζ, δεν έχει στο μάξιμουμ τους έμπειρους Ρενάτο Αουγκούστο (μέσος) και Κένο (επιθετικός), ενώ λείπουν οι Μάρλον (αμυντικός), Πίρες (μέσος) και Λελέ (φορ).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ