Κόβεντρι-Χάντερσφιλντ (25/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time2 λ

Κόβεντρι και Χάντερσφιλντ μάχονται για τη νίκη στην Championship και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

Κόβεντρι – Χάντερσφιλντ (25/9) αναμετριούνται στη «The Coventry Building Society Arena» για την 8η αγωνιστική της Championship με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη προκειμένου να κάνουν ένα βήμα προς τα πάνω στην κατάταξη. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα online με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Κόβεντρι – Χάντερσφιλντ οι αποδόσεις δίνουν ως δυνατό φαβορί την Κόβεντρι. Ο άσος προσφέρεται στο 1,81**, ενώ το διπλό της Χάντερφιλντ βρίσκεται στο 4,41**.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ

Στο ματς της Κόβεντρι με τη Χάντερσφιλντ τα προγνωστικά κατευθύνονται προς τη δύναμη της έδρας, παρόλο που η γηπεδούχος δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο πρωτάθλημα της Championship παρουσιάζει προβλήματα και αδυναμίες. Έπειτα από επτά αγωνιστικές στην λίγκα έχει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Μετράει δέκα γκολ εναντίον, ενώ δεν έχει πάρει τρίποντο εδώ και πέντε σερί ματς.

Ωστόσο, υπάρχει μια παράμετρος η οποία είναι και σημαντική για το live στοίχημα στο ποδόσφαιρο, το ότι σκοράρει με συνέπεια. Ως τώρα έχει σημειώσει 11 γκολ και η αίσθηση που υπάρχει στο εσωτερικό της, αλλά και… τριγύρω στην Championship είναι πως όταν μπορέσει και βρει την ισορροπία της στην αμυντική λειτουργία, τότε θα δώσει στον εαυτό της τη δυνατότητα να «κυνηγήσει» καλύτερα αποτελέσματα. Η Κόβεντρι, να σημειώσουμε, είναι μια από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας με θετικό πρόσημο στη διαφορά τερμάτων.

Η Χάντερσφιλντ, στο μεταξύ, έχει ρεκόρ 2-2-3 και μέσα στον Σεπτέμβριο πήρε τα πάνω της έπειτα από μια δύσκολη αρχή. «Τρέχει» σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα με δύο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα, εμφανίζεται και βελτιωμένη η άμυνά της. Σε αυτές τις τρεις αναμετρήσεις δέχθηκε τρία γκολ, ενώ στα προηγούμενα τέσσερα μέτρησε εννιά εναντίον. Παράλληλα, ήρθε και η βελτίωση στην επίθεσή της. Σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια πέτυχε δύο γκολ. Συνολικά ως τώρα έχει οκτώ…

Σε αυτό το πλαίσιο αξίζει να σημειώσουμε πως το Over 2,5 γκολ προσφέρεται σε τιμή φαβορί στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson, την στιγμή που το goal/goal δίνεται στο 1,78**.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Στο Κόβεντρι – Χάντερσφιλντ το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθούν από μπλεξίματα με τον υποβιβασμό – παρόλο που υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά – και για να αποκτήσουν μομέντουμ καθώς μπήκαν στη σεζόν με εντελώς άλλες βλέψεις. Πίστευαν πως θα μπορούσαν να παλέψουν για μια θέση στα playoffs ανόδου προς την Premier League.

Στην Κόβεντρι, στο μεταξύ, πηγαίνουν στο ματς και με οδηγό το παρελθόν. Νίκησαν και στις δύο αναμετρήσεις τους κόντρα στη Χάντερσφιλντ την περασμένη σεζόν (4-0 εκτός και 2-0 εντός), ενώ έχουν χάσει μονάχα μια φορά στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους στην κατηγορία. Με την Championship να προσφέρει θεαματικά ματς, το Κόβεντρι – Χάντερσφιλντ δημιουργεί προσδοκίες…

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |