Τζουργκάρντεν-Έλφσμποργκ, στοίχημα η επιστροφή

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα σε δυνατές αποδόσεις προσφέρονται στο ματς Τζουργκάρντεν-Έλφσμποργκ.

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για το σουηδικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου, την Allsvenskan, το Τζουργκάρντεν-Έλφσμποργκ, διεξάγεται στις 16:00. Δύο ομάδες από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, αν και έχουν καιρό να πάρουν πρωτάθλημα. Οκτώ τίτλοι για την Τζουργκάρντεν, με τελευταίο το 2019 και έξι για την Έλφσμποργκ, αλλά για 11 χρόνια (το 2012) μακριά από την κορυφή στο πρωτάθλημα σουηδίας. Ομάδες που δείχνουν ότι φέτος μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο, αν και τα πράγματα δείχνουν λίγο πιο δύσκολα για την Τζουργκάρντεν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ Η ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο -6 από την Έλφσμποργκ, έχοντας και έναν αγώνα περισσότερο. Μπορεί να υπάρχει ακόμη ένας γύρος για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όμως δείχνει τελευταία ευκαιρία της Τζουργκάρντεν για να διεκδικήσει τον τίτλο. Όπως είναι λογικό κι αναμενόμενο, τέτοια παιχνίδια όπως το  ελφσμποργκ τζουγκαρντεν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και στο λαιβ στοιχημα που πάντα είναι συναρπαστικό στην πλατφόρμα της Betsson. Αρχικά πάντως οι Αποδόσεις του αγώνα Τζουργκάρντεν-Έλφσμποργκ είναι σχετικά ισορροπημένες, με τον άσο να προσφέρεται στο 2.38** και το διπλό στο  2,92**.

ΑΗΤΤΗΤΗ Η ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΕΚΤΟΣ

Η Τζουργκάρντεν έχει συμπληρώσει οκτώ σερί αγώνες χωρίς ήττα, ενώ διαθέτει την πιο δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Όχι απλά δεν έχει ηττηθεί στο γήπεδό της, αλλά είναι η μοναδική ομάδα της Allsvenskan που το έχει πετύχει, μετρώντας οκτώ νίκες σε εννιά αγώνες. Η Έλφσμποργκ είναι αήττητη εδώ και 15 παιχνίδια, με 12 νίκες, ενώ είναι η μοναδική χωρίς ήττα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, με έξι νίκες σε επτά αγώνες. Λίγο αργότερα, γνωρίζοντας και το αποτέλεσμα του μεγάλου αγώνα της ημέρας θα διεξαχθεί το Βάρναμο-Χάκεν. Το διπλό της Χάκεν είναι φαβορί σημείο με απόδοση 1,71** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Χάκεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Allsvenskan, στο -1 από την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ, έστω και με αγώνα περισσότερο, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. 

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ

Στο Brasileirao Serie A γίνονται σήμερα πέντε αγώνες, αλλά ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Φλαμένγκο-Αμέρικα Μινέιρο και Γκρέμιο-Ατλέτικο Μινέιρο. Όχι λόγω της παρουσίας των δύο ομάδων του Μπέλο Οριζόντε. Απλά, Φλαμένγκο και Γκρέμιο, είναι σε δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, με παιχνίδι λιγότερο η Γκρέμιο. Στοίχημα πως οι ομάδες θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη, καθώς δεν έχουν κανένα περιθώριο απωλειών στο κυνήγι της Μποταφόγκο. Βρίσκονται στο -12 και -13 αντίστοιχα, λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, οπότε ακόμα υπάρχει το περιθώριο χρόνου ώστε να καλύψουν τη διαφορά. 

16:00   Τζουργκάρντεν-Έλφσμποργκ                    Allsvenskan

18:30   Βάρναμο-Χάκεν        Allsvenskan

22:00   Φλαμένγκο-Αμέρικα Μινέιρο           Brasileirao Serie A

03:30   Γκρέμιο-Ατλέτικο Μινέιρο    Brasileirao Serie Α

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |