Τζουργκάρντεν-Μάλμε, αήττητη εντός, 7/8 νίκες η Τζουργκάρντεν

Reading time2 λ

Η μεγάλη μάχη Τζουγκάρντεν-Μάλμε συνοδεύεται από δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Σήμερα ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Allsvenskan με δύο αναμετρήσεις, από τις οποίες φυσικά και ξεχωρίζει το Τζουγκάρντεν μάλμε. Δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει σχετικά πρόσφατα τον τίτλο στη χώρα, ενώ αυτή τη στιγμή τις χωρίζει μόνο μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και επτά βαθμοί. Η Μάλμε είναι αυτή που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, όμως και η Τζουγκαρντεν fc διαθέτει από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας, όπου παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, με επτά νίκες σε οκτώ αγώνες. Πάντως, στις Αποδόσεις αγώνα Τζουργκάρντεν-Μάλμε οι γηπεδούχοι θεωρούνται αουτσάιντερ, με την απόδοση του άσου στο 2,81** στην online πλατφόρμα της Betsson.

Την ίδια ώρα γίνεται άλλο ένα παιχνίδι στο ίδιο πρωτάθλημα, το Βάρμπεργκς-ΑΙΚ Στοκχόλμης, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στις τελευταίες τρεις θέσεις στο πρωταθλημα σουηδιας βαθμολογια. Η Βάρμπεργκς είναι ουραγός, με την ΑΪΚ δύο βαθμούς πιο πάνω, στη θέση που οδηγεί στα play off για την παραμονή. Ακόμη βέβαια είμαστε στον πρώτο γύρο, αλλά πολλές ομάδες αν τις πάρει η «κατηφόρα» δύσκολα ανακάμπτουν. Το γεγονός αυτό κάνει τη μεταξύ τους αναμέτρηση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στο στοίχημα.

Νωρίτερα, διεξάγεται κι ένα παιχνίδι για τη Veikkausliga της Φινλανδίας, το Ίντερ Τούρκου-Κουόπιοπου έχει το δικό του ενδιαφέρον στο στοιχημα, αφού η Κουόπιο είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Πριν από τον αγώνα της SJK χθες, οι δύο τους ισοβαθμούσαν στην κορυφή, αν και η Κουόπιο έχει περισσότερα παιχνίδια.

ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Ακριβώς τα μεσάνυχτα, διεξάγεται το πιο σημαντικό από τα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος Αργεντινής, τα οποία ολοκληρώνουν την 25η αγωνιστική, το Αρσενάλ Σαραντί-Ινστιτούτο Κόρδοβα. Η Αρσενάλ Σαραντί έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία θέση σε περίπτωση που κερδίσει, αλλά κυρίως θα βελτιώσει την επίδοσή της στη συνολική βαθμολογία για τον υποβιβασμό που μετράει στο τέλος της χρονιάς, εκεί που είναι πάλι τελευταία! Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με ευκαιρίες στο λαιβ στοιχημα τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής, τα Τίγκρες-Μπαράκας Σεντράλ και Νιούελς Ολντ Μπόις-Ατλέτικο Τουκουμάν.

18:00     Ίντερ Τούρκου-Κουόπιο               Veikkausliga

20:00     Τζουργκάρντεν-Μάλμε Allsvenskan

20:00     Βάρμπεργκς-ΑΪΚ Στοκχόλμης     Allsvenskan

00:00     Αρσενάλ ΣαραντίΙνστιτούτο Κόρδοβα Liga Profesional Αργεντινής

00:00     Τίγκρες-Μπαράκας Σεντράλ      Liga Profesional Αργεντινής

00:00     Νιούελς Όλντ Μπόις-Ατλέτικο Τουκουμάν          Liga Profesional Αργεντινής

** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |