Ερωτηματικό στον πάγκο στο Μποταφόγκο-Πατρονάτο

Reading time2 λ

Ρεβάνς των play-off sudamericana 2023 με στοιχημα την πρόκριση στους «16» το  Μποταφόγκο-Πατρονάτο.

Το θέμα με τη βίζα και την άδεια εργασίας του Πορτογάλου προπονητή Μπρούνο Λαζ ακόμα παραμένει σε εκκρεμότητα, άσχετα αν προπονεί κανονικά την Μποταφόγκο. Μία από τέσσερις συνεχόμενες νίκες της, όλες με σκορ 2-0, ήταν κι αυτή μέσα στην Πατρονάτο, με τα δύο γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο και να πληρώνουν μεγάλες αποδόσεις στο online στοιχημα.

ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ Η ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας καθυστερεί τα χαρτιά του Μπρούνο Λαζ και αν δεν ετοιμαστούν εγκαίρως, ίσως να βρεθεί στον πάγκο ως υπεύθυνος ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας, ο Λούτσιο Φλάβιο. Βέβαια η αλήθεια είναι πως η ομάδα δείχνει να πηγαίνει με «αυτόματο πιλότο» το τελευταίο διάστημα και για τη Βραζιλία αυτό είναι ξεκάθαρο από την μποταφογκο βαθμολογια. Από τις 16 Μαρτίου και έπειτα, σε 31 αγώνες έχει 23 νίκες και μόλις τρεις ήττες, δύο από την Ατλέτικο Παραναένσε και μία από την Γκοϊάς. Έστω κι αν έχει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς στις Αποδόσεις του αγώνα Μποταφόγκο-Πατρονάτο o άσος προσφέρεται στο 1,35** στην πλατφόρμα της Betsson, με το χάντικαπ -2 της Μποταφόγκο, σε ενισχυμένη απόδοση, στο 3,85** (από το 3,50). Όποια περάσει θα αντιμετωπίσει την Γκουαρανί Ασουνσιόν από την Παραγουάη.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Στα κοπα σουνταμερικανα προγνωστικα από τ’ άλλα δύο παιχνίδια οι γηπεδούχοι είναι τα φαβορί των αποδόσεων. Λίγο αργότερα από το ματς της Μποταφόγκο διεξάγονται την ίδια ώρα οι αναμετρήσεις Έμελεκ-Σπόρτινγκ Κριστάλ και Σαν Λορέντζο-Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και ετοιμάζονται να προσφέρουν συναρπαστικό στοιχημα για την πρόκριση στους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Έμελεκ και Σαν Λορέντζο νίκησαν με 1-0 στα πρώτα παιχνίδια, οπότε συνεχίζουν και με ισοπαλία. Το ζευγάρι Έμελεκ-Σπόρτινγκ Κριστάλ στους «16» αντιμετωπίζει την Ντεφένσα Χουστίσια από την Αργεντινή και η πρόκριση στο Σαν Λορέντζο-Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν οδηγεί στη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο στους «16».  

01:00     Μποταφόγκο-Πατρονάτο           Copa Sudamericana

03:00     Έμελεκ-Σπόρτινγκ Κριστάλ          Copa Sudamericana

03:00     Σαν Λορέντζο-Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν   Copa Sudamericana

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |