Εστουδιάντες-Ουατσιπάτο (30/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Εστουδιάντες – Ουατσιπάτο σε κρίσιμο ματς για το Copa Libertadores με απίθανες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Estadio Jorge Luis Hirschi» η Εστουδιάντες αντιμετωπίζει την Ουατσιπάτο (30/05/2024, 01:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τρίτου γκρουπ της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Με τη Δε Στρόνγκεστ να έχει πάρει την πρόκριση από τον όμιλο, η Εστουδιάντες και η Ουατσιπάτο καθώς και η Γκρέμιο μάχονται για το άλλο εισιτήριο κι αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Ενόψει του Εστουδιάντες – Ουατσιπάτο οι αποδόσεις φέρνουν τον άσο της Εστουδιάντες σε θέση οδηγού με 1,32**, την στιγμή που το διπλό της Ουατσιπάτο το συναντάμε στο 9,78** στην πλατφόρμα της Betsson. Για την κρίσιμη αναμέτρηση είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Εστουδιάντες – Ουατσιπάτο τα προγνωστικά δίνουν φαβορί την ομάδα από την Αργεντινή. Στα στατιστικά, η Εστουδιάντες έχει ρεκόρ 1-1-2 με 3-4 τέρματα και είναι 3η με 4 βαθμούς. Η Ουατσιπάτο έχει 1-2-1 με 3-5 γκολ και είναι δεύτερη με 5 βαθμούς. Στον α’ γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στην Χιλή. Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα του γκρουπ επηρεάστηκε από τις πλημμύρες στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, όπου εδρεύει η Γκρέμιο.

Ποια είναι η προϊστορία της Εστουδιάντες κόντρα σε ομάδες από την Χιλή;

  • 9 νίκες
  • 1 ισοπαλία
  • 5 ήττες
  • 23-16 γκολ υπέρ της Εστουδιάντες

Η Εστουδιάντες ψάχνει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της προκειμένου να φτάσει στη νίκη και να μπει μπροστά στην κούρσα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ της απομένουν δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Το άλλο, απέναντι στην Γκρέμιο θα το δώσει στις 9 Ιουνίου. Στο μεταξύ, ο στόχος της είναι να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της μιας και το τελευταίο διάστημα έχει σκαμπανεβάσματα. Προέρχεται από ήττα με 2-1 από την Λανούς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Η Ουατσιπάτο, πάλι, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον προπονητή Χόρχε Σανγκινέτι εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων της κυρίως στο πρωτάθλημα της Χιλής. Την ομάδα ανέλαβε προσωρινά ο υπηρεσιακός τεχνικός Φρανσίσκο Τρονκόσο, ο οποίος στο ντεμπούτο του την καθοδήγησε σε νίκη με 1-0 επί της Έβερτον δε Βίνια για την εγχώρια διοργάνωση. Αυτό αν μη τι άλλο βοήθησε στο να αλλάξει κάπως το, κατά τ’ άλλα, βαρύ κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της.

Το στοίχημα στο Copa Libertadores κόβει την ανάσα με συγκλονιστικές αναμετρήσεις όπως είναι και το Εστουδιάντες – Ουατσιπάτο. Οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη και το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 2,22** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Εστουδιάντες – Ουατσιπάτο το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει μια σημαντική διαφορά. Η Εστουδιάντες είναι μια ομάδα που βρίσκεται καιρό μαζί, έχει πανηγυρίσει επιτυχίες και ξέρει τι χρειάζεται να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Η Ουατσιπάτο έχει καινούριο προπονητή κι αυτό αναμφίβολα επηρεάζει την λειτουργία της. Σχετικά με τις ενδεκάδες, η Εστουδιάντες δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ στην Ουατσιπάτο ο νέος κόουτς ψάχνει να βρει τις κατάλληλες επιλογές που ταιριάζουν στην φιλοσοφία του.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ