Φλαμένγκο-Μιγιονάριος (29/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Φλαμένγκο – Μιγιονάριος σε δυνατό ματς για το Copa Libertadores με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Maracana» η Φλαμένγκο υποδέχεται τη Μιγιονάριος (29/05/2024, 03:00) σε ματς για την 6η αγωνιστική του 5ου γκρουπ της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Η Φλαμένγκο έχει ήδη εξασφαλίσει πως θα συνεχίσει στο Copa Sudamericana, αλλά φυσικά ο στόχος της είναι να πάρει τη νίκη και να περάσει στους «16» του Copa Libertadores. H Μιγιονάριος έχει αποκλειστεί. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Φλαμενγκο – Μιγιονάριος οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Φλαμένγκο βρίσκεται στο 1,11** και το διπλό της Μιγιονάριος δίνεται στο 20,23** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη μεγάλη αναμέτρηση υπάρχει διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Φλαμένγκο – Μιγιονάριος τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε, τα στατιστικά αναδεικνύουν τις διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Φλαμένγκο έπειτα από πέντε παιχνίδια στο γκρουπ έχει 2-1-2 με 8-4 γκολ και βρίσκεται στη 2η θέση. Η Μιγιονάριος έχει 0-3-2 με 6-9 τέρματα και είναι ουραγός.

Τι μας δείχνει η παράδοση ανάμεσα στην Φλαμένγκο και τη Μιγιονάριος;

  • Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί μονάχα μια φορά, αυτή στον α’ γύρο όπου η Μιγιονάριος απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της κόντρα στην Φλαμένγκο.

Η Φλαμένγκο ξέρει πως εξαρτάται από την ίδια για να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού. Θέλει νίκη για να το πετύχει αυτό, ενώ μπορεί ακόμη να κατακτήσει και την πρώτη θέση, αλλά γι’ αυτό θα χρειαστεί να χάσει η πρωτοπόρος του 5ου ομίλου, η Μπολίβαρ που παίζει εντός έδρας με την Παλεστίνο. Η Φλαμένγκο, πάντως, να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πάει στο ματς μετρώντας τρεις σερί νίκες στις οποίες, μάλιστα, κατάφερε να κρατήσει και το μηδέν στην εστία της.

Η Μιγιονάριος, από την πλευρά της, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά θα παραταχθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο θέλοντας να δείξει πως μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Νότιας Αμερικής. Βέβαια, εσχάτως τα αποτελέσματά της δεν είναι ικανοποιητικά και αυτό έχει προκαλέσει σκληρή κριτική προς τον προπονητή Αλμπέρτο Γκαμέρο και τους παίκτες του.

Το στοίχημα στο Copa Libertadores συναρπάζει καθώς φτάνει στο τέλος της η φάση των ομίλων και διαμορφώνεται η εικόνα που θα έχουν τα νοκ άουτ της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων της Νότιας Αμερικής. Η Φλαμένγκο θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και το ενδεχόμενο για άσο ημίχρονο – άσο τελικό δίνεται στο 1,53** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Φλαμένγκο – Μιγιονάριος το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Φλαμένγκο ξέρει πως για εκείνη η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση. Η Μιγιονάριος, πάλι, θα παίξει για να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί. Σχετικά με τις ενδεκάδες που αναμένεται να παρατάξουν οι δύο ομάδες, η Φλαμένγκο έχει ορισμένα προβλήματα που πάντως μπορεί να καλύψει λόγω τους βάθους που έχει στο ρόστερ της, ενώ η Μιγιονάριος δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον. 

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ