Φλουμινένσε-Αλιάνσα Λίμα (30/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Φλουμινένσε – Αλιάνσα Λίμα για το Copa Libertadores με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Maracana» η Φλουμινένσε φιλοξενεί την Αλιάνσα Λίμα (30/05/2024, 03:30) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores. Η Φλουμινένσε, κάτοχος του τίτλου, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά, αλλά θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ η Αλιάνσα Λίμα έχει ακόμη ελπίδες για να περάσει. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Η αναμέτρηση Φλουμινένσε – Αλιάνσα Λίμα προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Φλουμινένσε πληρώνει στο 1,43** και το διπλό της Αλιάνσα Λίμα δίνεται στο 6,88** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για το μεγάλο αυτό ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Φλουμινένσε – Αλιάνσα Λίμα τα προγνωστικά παρουσιάζουν ξεκάθαρο φαβορί για την επικράτηση. Εξάλλου, η Φλουμινένσε τα έχει πάει πολύ καλά στο γκρουπ ως τώρα. Έπειτα από πέντε αγωνιστικές έχει 3-2-0 με 11 βαθμούς και 6-3 γκολ. Από την άλλη, η Αλιάνσα Λίμα δεν έχει νίκη ακόμη (0-4-1 με 3-4 τέρματα).

Τι μας δείχνει η παράδοση της Φλουμινένσε κόντρα σε ομάδες από το Περού;

  • Στον α’ γύρο απέσπασε 1-1 στην έδρα της Αλιάνσα Λίμα.
  • Συνολικά, κόντρα σε ομάδες από το Περού έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες με 11-6 γκολ.

Η Φλουμινένσε μπορεί να έχει πετύχει τον κύριο στόχο της, αλλά θέλει να κλείσει την φάση των ομίλων με νίκη ώστε να συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Με δεδομένο πως στο πρωτάθλημα Βραζιλίας δεν τα πηγαίνει καλά (βρίσκεται εντός ζώνης του υποβιβασμού) έχει ανάγκη από θετικά αποτελέσματα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες, πάντως, ενώ μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Η Αλιάνσα Λίμα, στο μεταξύ, θέλει νίκη και να μην υπάρξει νικήτρια στο άλλο ματς του γκρουπ ανάμεσα στην Σέρο Πορτένιο και την Κόλο Κόλο. Να σημειώσουμε πως αυτές έχουν από πέντε βαθμούς έκαστη. Έπειτα, σε περίπτωση νίκης της Αλιάνσα Λίμα και νίκης μιας εκ των άλλων δύο, τότε η ομάδα από το Περού θα πάρει την 3η θέση και θα συνεχίσει στο Copa Sudamericana. Το ίδιο θα συμβεί κι αν πάρει βαθμό και υπάρξει χαμένη στην άλλη αναμέτρηση του πρώτου ομίλου.

Το στοίχημα στο Copa Libertadores προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και ιδίως τώρα που η φάση των ομίλων φτάνει στην κορύφωσή της και οι ομάδες δίνουν όλες τις δυνάμεις τους για να φτάσουν εκεί που θέλουν. Η Φλουμινένσε ποντάρει στην έδρα της και στην εμπειρία της και θα επιχειρήσει να το δείξει αυτό. Η επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό δίνεται στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Φλουμινένσε – Αλιάνσα Λίμα το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Φλουμινένσε βασίζεται στην έδρα της και στο γεγονός πως είχε αρκετές ημέρες στη διάθεσή της για να προετοιμάσει το ματς. Την ίδια στιγμή η Αλιάνσα Λίμα θα παίξει έχοντας μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Φλουμινένσε υπολογίζει ουσιαστικά στο βασικό κορμό της, ενώ η Αλιάνσα Λίμα έχει ορισμένα προβλήματα στα οποία αναζητά λύσεις.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ