Φλουμινένσε-Ιντερνασιονάλ (28/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Φλουμινένσε-Ιντερνασιονάλ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores και το ενδιαφέρον για στοίχημα βρίσκεται στα ύψη.

Η Φλουμινένσε φιλοξενεί την Ιντερνασιονάλ (28/9) στο «Maracana» για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Copa Libertadores. Μας περιμένει ματς υψηλής έντασης και μεγάλες συγκινήσεις καθώς οι δύο ομάδες ψάχνουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού. Στο ποδοσφαιρο υπάρχουν πάντα εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson, σε αμέτρητες αγορές και με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ οι αποδόσεις καθιστούν φαβορί τη Φλουμινένσε. Ο άσος προσφέρεται στο 1,76** και το διπλό στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Η Φλουμινένσε και η Ιντερνασιονάλ στην τρέχουσα σεζόν έχουν δείξει διαφορετικό πρόσωπο κι αυτό αντανακλάται στα προγνωστικά. Η Φλουμινένσε είναι ομάδα που διαθέτει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της κι επιπλέον είναι πιο σταθερή. Μπήκε στην αγωνιστική περίοδο με στόχο να διεκδικήσει τίτλους. Η Ιντερνασιονάλ, από την άλλη, είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά της… βγήκε η πορεία στο Copa Libertadores κι εκεί αφοσιώθηκε.

Το Κόπα Λιμερταδόρες έχει μπει στην τελική του ευθεία και οι ευκαιρίες για στοίχημα συναρπάζουν στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αναμετρηθεί για την κούπα με τη νικήτρια του ζευγαριού Μπόκα Τζούνιορς – Παλμέιρας.

Η Φλουμινένσε πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό ξεπερνώντας την Ολίμπια Ασουνσιόν με συνολικό σκορ 5-1. Έδωσε… ρεσιτάλ σ’ εκείνη τη σειρά κι ενίσχυσε περαιτέρω την υποψηφιότητά της για κατάκτηση του Copa Libertadores. Προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Κρουζέιρο στη Serie A της Βραζιλίας. Πάει στον πρώτο ημιτελικό σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και βλέποντας το ματς ως μια ευκαιρία να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Η Ιντερνασιονάλ ξεπέρασε με συνολικό σκορ 3-0 την Μπολίβαρ για να φτάσει στους «4». Το τελευταίο της δείγμα ήταν η ήττα με 2-1 στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Σε γενικές γραμμές εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καλά, αλλά είναι μια μαχητική ομάδα που βλέπει το ματς με τη Φλουμινένσε ως ευκαιρία να της βάλει δύσκολα αμυντικά και να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στο γήπεδό της.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Στο Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους… στρώσει το τραπέζι για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό. Επιπλέον, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως στη Βραζιλία, αυτές οι δύο ομάδες έχουν παίξει μόνο μια φορά μεταξύ τους αυτή τη σεζόν ως τώρα. Και ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν η Φλουμινένσε ξεπέρασε με 2-0 την Ιντερνασιονάλ εντός έδρας. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

Να σημειώσουμε, πάντως, πως τα ματς τους δεν έχουν ισοπαλίες. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους τέσσερις φορές νίκησε η Φλουμινένσε και άλλες τόσες επικράτησε η Ιντερνασιονάλ. Επιπλέον, συνήθως η εκάστοτε γηπεδούχος παίρνει τη νίκη. Πάντως, η τελευταία που έκανε την έκπληξη εκτός έδρας ήταν η Ιντερνασιονάλ το 2022 – επιβλήθηκε με 1-0.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |