Φλουμινένσε-Ολίμπια, η έδρα έχει… βάρος στα προγνωστικά

Reading time3 λ

Σούπερ αποδόσεις στο Copa Libertadores καθώς κοντράρονται Φλουμινένσε-Ολίμπια για τους «8» του θεσμού.

Στο «Maracana» πέφτει η αυλαία των πρώτων αναμετρήσεων για τα προημιτελικά του Copa Libertadores με το ματς Φλουμινένσε-Ολίμπια (25/8). Αναμένεται μια συναρπαστική μονομαχία ανάμεσα σε μια καλή ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα της Νότιας Αμερικής και μια από τις ομάδες – έκπληξη του φετινού θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών για στοίχημα. Στο Φλουμινένσε – Ολίμπια στις προβλέψεις των αποδόσεων η Φλουμινένσε παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη. Αυτό το ενδεχόμενο προσφέρεται στο 1,37** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ ελκυστική παρουσιάζεται η επιλογή του άσου από ημίχρονο που δίνεται στο 2,10**. Αντίθετα, το να κάνει την έκπληξη η ομάδα από την Παραγουάη βρίσκεται στο 8,34**.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΟΛΙΜΠΙΑ, ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΩΝ

Το ματς έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Κι ενώ μοιάζει λογικό η Φλουμινένσε να λογαριάζεται ως το φαβορί για τη νίκη, υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Το «Maracana» φιλοξενεί συνεχώς ματς και ως εκ τούτου παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα κι αυτό μπορεί να παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Στο μεταξύ, ενόψει του Φλουμινένσε – Ολίμπια, οι Βραζιλιάνοι νιώθουν πως έχουν κερδίσει ένα στοίχημα. Έχοντας μόνο μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις , διάστημα στο οποίο έχουν επικρατήσει τέσσερις φορές (οι τρεις στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς), η αίσθηση είναι πως βρίσκουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω που η σεζόν μπαίνει στο κρίσιμο κομμάτι της. Προέρχονται από εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Αμέρικα Μινέιρο όπου πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνιση τους εδώ και μήνες. Ο προπονητής Φερνάντο Ντινίζ βλέπει ορισμένους παίκτες – κλειδιά να αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο, παρόλο που δεν λείπουν τα προβλήματα, ενώ είναι τιμωρημένος για τα ματς ο αριστερός μπακ Μαρσέλο.

Αν διατηρήσει αυτή τη βελτίωση η Φλουμινένσε, θα μπει για τα καλά στην κουβέντα της ισχυρής υποψήφιας για την κατάκτηση του τροπαίου – όχι πως δεν αποτελούσε μέρος της προηγουμένως. Επί του παρόντος προσφέρεται στο 3,75** να σηκώσει το Copa Libertadores, ενώ η Παλμέιρας, πρώτη στη λίστα, δίνεται στο 3,00** με το kopa libertadores και το στοιχημα στη διοργάνωση να είναι συναρπαστικό στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΟΛΙΜΠΙΑ, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

Στο Φλουμινένσε-Ολίμπια ναι μεν τα προγνωστικά δίνουν στη Φλουμινένσε τις καλύτερες πιθανότητες να επικρατήσει, αλλά η Ολίμπια έχει εντυπωσιάσει με την πορεία της στη διοργάνωση. Στον όμιλο με τις Ατλέτικο Νασιονάλ, Πατρονάτο και Μέλγαρ έγραψε ρεκόρ 4-2-0, το δεύτερο καλύτερο της φάσης των γκρουπ.

Έπειτα στα νοκ άουτ έκανε την τεράστια έκπληξη κι έβγαλε εκτός την κάτοχο του τίτλου Φλαμένγκο, μια ομάδα με περισσότερη ποιότητα από εκείνη, με ανατροπή (συνολικό σκορ 3-2). Τώρα, θα επιχειρήσει να αψηφήσει και πάλι τις προβλέψεις και να αποκλείσει ακόμη μια μεγάλη ομάδα από τη Βραζιλία. Στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα της Παραγουάης έμεινε στο 1-1 με την Γκουαϊρένια καθώς ξεκούρασε παίκτες ενόψει της μεγάλης «μάχης» στο «Maracana».

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |