Φορταλέζα-Ατλέτικο Μινέιρο, στην εποχή Σκολάρι

Reading time2 λ

Υψηλό κίνητρο στο Φορταλέζα-Ατλέτικο Μινέιρο (24/6) που συνοδεύεται από συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα.

Απόψε το βράδυ διεξάγεται το πρώτο κομμάτι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, με την αναμέτρηση Φορταλέζα-Ατλέτικο Μινέιρο να ξεχωρίζει. Ως προς την Προεπισκόπηση αγώνα Φορταλέζα-Ατλέτικο Μινέιρο (Match preview Fortaleza-Atletico Mineiro)έχουμε ελαφρό αουτσάιντερ την Ατλέτικο Μινέιρο που ζει πλέον στην εποχή του Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος τεχνικός επέστρεψε στους πάγκους, χωρίς ωστόσο να κερδίσει στο ντεμπούτο του μέσα στη Φλουμινένσε.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΛΑΡΙ

Απόψε θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία νίκης ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, με την ομιλία του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τη Φλουμινένσε να «διαρρέει» και να γίνεται viral. Αυτό που έγινε ξεκάθαρα γνωστό είναι πως μοναδικός στόχος της Ατλέτικο Μινέιρο είναι να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να κατακτήσει τον τίτλο ξανά, έπειτα από τρία χρόνια. Αλλά η σημερινή της αποστολή είναι αρκετά δύσκολη, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πώς προσφέρεται ως ελαφρό αουτσάιντερ Οι Αποδόσεις αγώνα Φορταλέζα-Ατλέτικο Μινέιρο (Match odds Fortaleza-Atletico Mineiro) είναι ιδιαίτερα ισορροπημένες, με αποτέλεσμα στα Στοιχήματα του αγώνα Φορταλέζα-Ατλέτικο Μινέιρο το διπλό της Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρεται σε απόδοση 2,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ, ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Λίγο νωρίτερα, διεξάγεται το Ατλέτικο Παραναένσε-Κορίνθιανς, με την Ατλέτικο Παραναένσε να συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό, όσο αναζητεί τον νέο της προπονητή. Από την άλλη μεριά η Κορίνθιανς κατάφερε να κερδίσει στο ντέρμπι των απογοητευτικών ως τώρα ομάδων του Σάο Πάουλο, τη Σάντος εκτός έδρας, παίρνοντας μία βαθμολογική «ανάσα». Λίγο αργότερα γίνεται και το Φλουμινένσε-Μπαϊα, ένας αγώνα που ως προς to stoixima μοιάζει να έχει ισχυρό φαβορί, με τον άσο της Φλουμινένσε να προσφέρεται σε απόδοση 1,67** στην πλατφόρμα της Betsson. Μένει να φανεί αν καταφέρει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της ανωτερότητα και εντός αγωνιστικού χώρου. Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, τουλάχιστον από πλευράς ονομάτων ομάδων, το Κρουζέιρο-Σάο Πάολο.

22:00     Ατλέτικο Παραναένσε-Κορίνθιανς          Brasileirao Serie A
00:30     Φλουμινένσε-Μπαϊα   
Brasileirao Serie A
00:30     Φορταλέζα-Ατλέτικο Μινέιρο  
Brasileirao Serie A
03:00     Κρουζέιρο-Σάο Πάολο  Brasileirao Serie A

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |