Game Time: Θερμό το Λίλεστρομ-Σάρπσμποργκ

Reading time3 λ

Σε φόρμα η Λίλεστρομ, με παράδοση η Σάρπσμποργκ, σε ένα ματς με πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα.

15:00   Σενχούα Σαγκάης-Γουχάν                                CSL Κίνας

Η Σενχούα Σαγκάης επιβλήθηκε της Τιανζίν Τάιγκερς (3-1) και παραμένει έναν βαθμό μακριά από την κορυφή του δεύτερου ομίλου. Είναι εξαιρετική μετά από τη διακοπή, αφού κέρδισε και τα 2 παιχνίδια της, σημειώνοντας μάλιστα 6 τέρματα.

Η Γουχάν ήρθε ισόπαλη με την Νταλιάν Προ (1-1) και διατηρείται στην προτελευταία θέση του γκρουπ. Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στη σεζόν, μετρώντας 2 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς έπειτα από τη διακοπή, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σενχούα Σαγκάης.

18:30   Ροβανιέμι-Μούσα Πόρι                                    Ykkonen Φινλανδίας

Η Ροβανιέμι νίκησε τη Βάνταα στο Ελσίνκι (3-1) και παραμένει στο κυνήγι της πρωτιάς της δεύτερης κατηγορίας. Παραμένει αήττητη εδώ και 6 αγωνιστικές, ενώ κατάφερε να διορθώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της, αφού πλέον μετρά 2 σερί νίκες.

Η Μούσα Πόρι υπέκυψε στην πρωτοπόρο Γκνίνσταν (2-4) κι αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων. Η απόσταση από την κορυφή έφτασε στους 4 βαθμούς, ωστόσο δεν έχει ηττηθεί στις 5 τελευταίες εξόδους της, έστω κι αν σημείωσε μόλις 1 νίκη.

20:00   Λίλεστρομ-Σάρπσμποργκ                               Eliteserien Νορβηγίας

Η Λίλεστρομ δε δυσκολεύτηκε να αποκλείσει την Φούνεφος στο Κύπελλο (4-0) κι έτσι επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση. Είναι αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, δεν έχει ηττηθεί στις 5 τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις και επιδιώκει να μειώσει τη διαφορά των 4 βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Η Σάρπσμποργκ κέρδισε την Κβικ Χάλνεν στο Κύπελλο (0-2), αλλά είναι μακριά από τον καλό εαυτό της στο πρωτάθλημα. Δε νίκησε στους 3 τελευταίους αγώνες, ενώ μετρά 3 ήττες στις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της. Ωστόσο, είναι αήττητη εδώ και μια πενταετία με τη Λίλεστρομ στο πλαίσιο της Eliteserien, ανεξαρτήτως έδρας.

20:15   Γοδόι Κρουζ-Ατλέτικο Τουκουμάν                 Liga Profesional Αργεντινής

Η Γοδόι Κρουζ πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή στην έδρα της Ντεφένσα ι Χουστίσια (2-1) και διπλασίασε τις επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα. Έχει δείξει εντυπωσιακό χαρακτήρα, αφού και στις δύο πρώτες αγωνιστικές βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως, πήρε τους τρεις βαθμούς.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν άνοιξε λογαριασμό, αφού κέρδισε την Ουρακάν (1-0). Εμφάνισε αμυντική βελτίωση σε σύγκριση με την πρεμιέρα, αλλά έχει νικήσει σε μόλις 3 από τα 8 εκτός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2021

22:30   Ατλέτικο Παραναένσε-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε        Κύπελλο Βραζιλίας

Η Ατλέτικο Παραναένσε πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Ιντερνασιονάλ (2-1) και παραμένει πέμπτη στη Serie A. Καταφέρνει και κρατά με επιτυχία τρία… καρπούζια, με όπλο την έδρα της, στην οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα 11 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε πέτυχε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Σάντος (1-0) και διέκοψε ένα σερί 4 αγώνων δίχως επιτυχία. Θέλει να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία της στο Κύπελλο, όπου έχει αποκλείσει ήδη την Κορίνθιανς, έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 4 τελευταίες εξόδους της, αλλά συμπλήρωσε 14 χρόνια δίχως νίκη επί της Ατλέτικο Παραναένσε, ανεξαρτήτως έδρας.