Game Time: Ανόρθωση-Παραλίμνι, διέξοδος

Reading time3 λ

Η Betsson παρέχει σούπερ επιλογές για στοιχημα στο ματς ΑνόρθωσηςΈνωση Νέων Παραλιμνίου

15:00   ΣεπαχάνΕστεγκλάλ                                      Persian Gulf Pro League Ιράν

Η Σεπαχάν νίκησε τη Σάιπα στο πλαίσιο του Κυπέλλου (3-0). Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην τρίτη θέση, όντας 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή, είναι ικανότατη στην έδρα της, όντας αήττητη στα 6 τελευταία ματς, μετρώντας 4 σερί νίκες.

Η Εστεγκλάλ απέκλεισε στην παράταση την Τράκτορ (2-1) και συνεχίζει στο Κύπελλο. Δεύτερη στο πρωτάθλημα, με διαφορά 4 πόντων από το ρετιρέ, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ενώ στην τελευταία της έξοδο απώλεσε το αήττητο σερί 6 εκτός έδρας αγώνων.

17:00   Ολιμπίκ Σαφί-Βιντάντ Καζαμπλάνκα         Botola Pro Μαρόκου

Η Ολιμπίκ Σαφί ηττήθηκε εκτός έδρας από τη ΦΟΥΣ Ραμπάτ (1-2) και υποχώρησε στην όγδοη θέση. Αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 4 αγώνων, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 3 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της.

Η Βιντάντ Καζαμπλάνκα νίκησε τη Χασάνια Αγκαντίρ (1-0) και παραμένει τρίτη, σε απόσταση μόλις 1 βαθμού από την κορυφή. Αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό της με τον Μεχντί Ναφτί στον πάγκο, μετρώντας 2 σερί επιτυχίες, στις οποίες δε δέχτηκε γκολ.

17:00   Αλ Ιτιχάντ-Αλ Φέιχα                                   Pro League Σαουδικής Αραβίας

Η Αλ Ιτιχάντ έφερε… τούμπα το παιχνίδι με την Αλ Μπατίν (2-1) κι ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι. Έχει την ευκαιρία, έστω και προσωρινά, να βρεθεί στην κορυφή, όμως, μέσα στο 2023 έχει μεταπτώσεις και μόλις 1 νίκη σε 3 αγώνες.

Η Αλ Φέιχα πήρε στο φινάλε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Αλ Ραέντ (4-2). Βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, 7 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, είναι αήττητη στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, μετρώντας 4 νίκες.

19:00   ΠίραμιντςΦάρκο                                           Premier League Αιγύπτου

Η Πίραμιντς προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, επικρατώντας στα πέναλτι της πρωταθλήτριας Ζάμαλεκ (1-1 η κανονική διάρκεια). «Μεταμορφωμένη» στην εποχή Ζάιμε Πασέκο, αφού είναι αήττητη στα 3 ματς με αυτόν στον πάγκο, κυνηγά την είσοδο στην τριάδα

Η Φάρκο υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από την Κεράμικα Κλεοπάτρα (1-1). Βρέθηκε στην ενδέκατη θέση, αφού δεν έχει ηττηθεί στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ δεν έχασε στις 2 τελευταίες εξορμήσεις της, στις οποίες διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

19:00   Ανόρθωση-Ένωση Νέων Παραλιμνίου        Κύπελλο Κύπρου

Η Ανόρθωση υπέστη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού (0-3) και πλέον είναι δέκατη στο πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια, ψάχνει διέξοδο μέσω του Κυπέλλου, έχει φέρει αισιοδοξία η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου έχασε εντός έδρας από την Πάφο (0-2) και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του πρωταθλήματος. Μετρά 3 διαδοχικές ήττες, στις οποίες δεν έχει σκοράρει, απέτυχε να νικήσει στα 9 τελευταία ματς με την Ανόρθωση.