Game Time: Σημαντικό το Μορεϊρένσε-Εστρέλα

Reading time3 λ

Στην Betsson υπάρχουν πλούσιες επιλογές για στοιχημα στο ματς ΜορεϊρένσεΕστρέλα.

10:00   Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς-Μέλμπουρν Βίκτορι      A League Αυστραλίας

H Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μέλμπουρν Σίτι (0-1) και υποχώρησε στην τέταρτη θέση. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά κατάφερε να επικρατήσει στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις στο «σπίτι» της.

Η Μέλμπουρν Βίκτορι έχασε από τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ (0-1), παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για 58 λεπτά και βρέθηκε ένατη. Είναι διαρκώς του ύψους ή του βάθους, έχει μονάχα 1 νίκη στις 4 τελευταίες εξόδους της, σημειώνοντας μόλις 1 γκολ.

15:00   Άλμπιον Ρόβερς-Νταμπάρτον                            League One Σκωτίας

Η Άλμπιον Ρόβερς γνώρισε συντριβή από την Άναν Αθλέτικ (1-5) και πλέον είναι ουραγός. Μετρά 3 ήττες στις ισάριθμες τελευταίες υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

Η Νταμπάρτον επικράτησε της Ιστ Φάιφ (2-0) και παραμένει μόνη στην κορυφή. Δεν έχει ηττηθεί στους 9 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, ενώ είναι αήττητη στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της, στις οποίες δέχτηκε μόλις 2 γκολ.

16:00   Μορεϊρένσε-Εστρέλα                                         Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Μορεϊρένσε έχασε εντός έδρας από την Αρούκα (1-2) κι έλαβε τέλος η… περιπέτειά της στο Taca da Liga. Επιδιώκει να παραμείνει στο ρετιρέ και να αυξήσει στους 7 βαθμούς τη διαφορά από τους διώκτες της, μετρά μόνο νίκες στα 6 εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

Η Εστρέλα ήρθε ισόπαλη με την Πεναφιέλ (1-1) στο φινάλε της πρώτης φάσης του Taca da Liga, όπου αποκλείστηκε νωρίς. Ψάχνει τη νίκη που θα την φέρει στην τρίτη θέση, είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της Segunda Liga, με απολογισμό 3 νικών.

17:00   Κουίν οφ Σάουθ-Κλάιντ                                     League One Σκωτίας

Η Κουίν οφ Σάουθ υπέστη βαριά ήττα από τη Φόλκερκ (2-5) και παραμένει έβδομη. Χωρίς νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ δεν αποτελεί υπόδειγμα αξιοπιστίας στην έδρα της, όπου μετρά μόλις 2 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Η Κλάιντ απέσπασε ισοπαλία από την Αλόα (2-2), όμως, παραμένει προτελευταία, μόλις 3 βαθμούς μακριά από τον «βυθό». Δεν έχει κερδίσει στα 10 τελευταία 90λεπτα όλων των διοργανώσεων, έχει συμπληρώσει 15 ματς δίχως νίκη στη League One.

19:30   Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα-Μακάμπι Τελ Αβίβ      Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα πήρε στο φινάλε τον βαθμό από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (1-1), όμως, διατηρείται στην τελευταία θέση. Έφτασε τα 14 ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει κερδίσει στα 8 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέτριψε τη Χαποέλ Χαντέρα (5-0) και παραμένει δεύτερη, σε απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή. Συνεχίζει την αντεπίθεσή της για τον τίτλο, όντας αήττητη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας 4 διαδοχικά τρίποντα.