Λίβερπουλ Μοντεβιδέο-Παλμέιρας (10/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Παλμέιρας στο Copa Libertadores με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio Centenario» η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και η Παλμέιρας (10/05/2024, 01:00) κοντράρονται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου γκρουπ της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Η Παλμέιρας βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης στα νοκ άουτ πεδία του θεσμού, ενώ η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο παλεύει για να μπει στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου ή τουλάχιστον να κάνει βήμα προκειμένου να συνεχίσει στο Copa Sudamericana. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Για το Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Παλμέιρας οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο βρίσκεται στο 5,91** και το διπλό της Παλμέιρας τοποθετείται στο 1,52** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Παλμέιρας τα προγνωστικά δεν προκαλούν κάποια έκπληξη. Η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, αν κι έχει αξιόλογη πορεία ως τώρα, συμμετέχει στη φάση των ομίλων του Copa Libertadores για πρώτη φορά στην ιστορία της, την στιγμή που η Παλμέιρας λογαριάζεται ως μια από τις ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου.

Ποια είναι η προϊστορία της Παλμέιρας κόντρα σε ομάδες από την Ουρουγουάη;

  • 12 νίκες
  • 5 ισοπαλίες
  • 6 ήττες
  • 40-26 γκολ

Η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο είναι 3η στον όμιλο με ρεκόρ 1-1-1 και 3-4 γκολ. Υπέστη τη μοναδική της ήττα στη δεύτερη αγωνιστική στην έδρα της Παλμέιρας με σκορ 3-1. Σ’ εκείνο το ματς προηγήθηκε νωρίς, αλλά η διαφορά ποιότητας κι εμπειρίας φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο στη συνέχεια. Με τα παρόντα δεδομένα συνεχίζει στο Copa Sudamericana και μπορεί να μην παίζει στη φυσική της έδρα (σ.σ. το γήπεδό της δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για ματς του θεσμού), μα στο «Estadio Centenario» έχει δείξει καλά δείγματα ως τώρα.

Η Παλμέιρας, από την πλευρά της, είναι πρώτη με 2-1-0 και 7-4 γκολ και θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης. Η βραζιλιάνικη ομάδα μπήκε καλά στη σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει να ανεβάζει στροφές καθώς μετράει πέντε σερί ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/5) νίκησε με 2-0 την Κουϊαμπά για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Να σημειώσουμε πως σε αυτά τα ματς διατήρησε τρεις φορές το μηδέν στην εστία της.

Το στοίχημα στο Copa Libertadores προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες με το επίπεδο του ανταγωνισμού στη διοργάνωση να βρίσκεται στα ύψη και να χαρίζει πλούσιο θέαμα. Η Παλμέιρας πάει στην Ουρουγουάη ως το μεγάλο φαβορί και το ενδεχόμενο να σημειώσει παραπάνω από 1,5 γκολ προσφέρεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Παλμέιρας το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τις αρετές τους και την καλύτερη εκδοχή τους. Στην Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, άλλωστε, υποστηρίζουν πως θα χρειαστεί το τέλειο ματς για να μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα, ενώ στην Παλμέιρας αναφέρουν ότι είναι η στιγμή που πρέπει να αρχίσουν να ανεβάζουν το επίπεδο του ρυθμού, αν θέλουν να πιάσουν το επίπεδο που μπορούν. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ η Παλμέιρας δεν έχει τους μέσους Μπρούνο Ροντρίγκες και Ντουντού.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ