Λούτον-Χάντερσφιλντ, η πρώτη σύγκρουση

Reading time3 λ

Η σπουδαία αναμέτρηση της Λούτον με τη Χάντερσφιλντ έρχεται με πλήθος ευκαιριών για live στοίχημα.

Ένα τετραήμερο που σηματοδοτεί την είσοδο στην τελική ευθεία των κορυφαίων πρωταθλημάτων είναι αυτό που ξεκινά σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Ξεχωρίζει η… σέντρα στα πλέι-οφ της αγγλικής Championship, με το ζευγάρι Λούτον-Χάντερσφιλντ να ανταμώνει στις 21:45, με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον πιο ακριβό αγώνα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Στην έκτη θέση τερμάτισε η Λούτον, χάρη στη νίκη επί της Ρέντινγκ κατά την τελευταία αγωνιστική και ποντάρει στην ισχυρή έδρα της. Βέβαια, η Χάντερσφιλντ, που κέρδισε εύκολα την Μπρίστολ Σίτι, έχει επιδείξει συνέπεια εδώ και μεγάλο διάστημα, ενώ ήταν αήττητη στα δύο φετινά ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Απέσπασαν ισοπαλία 0-0 στο Λούτον και νίκησαν με 2-0 στην έδρα τους.

Η έβδομη αγωνιστική της φινλανδικής Veikkausliga συνεχίζεται σήμερα με δύο αγώνες. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Ούλου-Χόνκα, αφού η Ούλου έχει βελτιωθεί μετά το «μέτριο» ξεκίνημα, ενώ η Χόνκα έχει χτίσει αήττητο σερί και κοιτάζει προς την κορυφή. Στο Βάασα-Σεϊναγιόεν, οι γηπεδούχοι φαντάζουν σε καλύτερη μοίρα, ενώ η Σεϊναγιόεν προέρχεται από πέντε σερί ήττες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Στα πλέι-οφ της τσεχικής Fortuna Liga για τις θέσεις 7-10, διεξάγεται ο επαναληπτικός τελικός Μλάντα Μπόλεσλαβ-Σίγκμα Όλομουτς. Η Μλάντα Μπόλεσλαβ έχει το πλεονέκτημα, αφού κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Σίγκμα Όλομουτς. Η τελευταία αγωνιστική της ουγγρικής NB I ξεκινά με το παιχνίδι Μεζοκόβεσντ-Ουίπεστ, στο οποίο αμφότερες θέλουν να διακόψουν ένα αρνητικό σερί και να ολοκληρώσουν με χαμόγελο τη σεζόν.

Δίχως ουσιαστικό ενδιαφέρον το ματς Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς-Γκόριτσα στην προτελευταία στροφή της κροατικής 1.HNL, αναμένεται να προσφέρει θέαμα. Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η προτελευταία ημέρα της πολωνικής Ekstraklasa. Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στο Γιαγκελόνια-Λέγκια Βαρσοβίας, αφού η Γιαγκελόνια χρειάζεται μια νίκη για να «κλειδώσει» την παραμονή. Χωρίς βαθμολογικό άγχος παίζουν Κρακόβια Κρακοβίας-Βίσλα Πλοτσκ.

Η έσχατη αγωνιστική των πλέι-άουτ της ρουμάνικης Liga I ξεκινά, αλλά στο κομμάτι της ουράς έχουν όλα κριθεί. Γι’ αυτό και τα ματς Τσίντια Ταργκόβιστε-Γκαζ Μετάν Μεντιάς και Ντιναμό Βουκουρεστίου-Αράντ μοιάζουν τυπική διαδικασία. Η Τσίντια Ταργκόβιστε και η Ντιναμό Βουκουρεστίου θα παίξουν στα μπαράζ παραμονής, η Γκαζ Μετάν Μεντιάς έχει υποβιβαστεί, ενώ η Αράντ δεν έχει τον παραμικρό στόχο.

17:30   Τσίντια Ταργκόβιστε-Γκαζ Μετάν Μεντιάς     Liga I Ρουμανίας

18:00   Μλάντα Μπόλεσλαβ-Σίγκμα Όλομουτς          Fortuna Liga Τσεχίας

18:00   Βάασα-Σεϊναγιόεν                                            Veikkausliga Φινλανδίας

18:00   Ούλου-Χόνκα                                                  Veikkausliga Φινλανδίας

19:00   Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς-Γκόριτσα              1.HNL Κροατίας

19:00   Κρακόβια Κρακοβίας-Βίσλα Πλοτσκ              Ekstraklasa Πολωνίας

20:30   Ντιναμό Βουκουρεστίου-Αράντ                      Liga I Ρουμανίας

21:30   Γιαγκελόνια-Λέγκια Βαρσοβίας                       Ekstraklasa Πολωνίας

21:45   Λούτον-Χάντερσφιλντ                                     Championship Αγγλίας

21:45   Μεζοκόβεσντ-Ουίπεστ                                    NB I Ουγγαρίας