Παλμέιρας-Μποταφόγκο, η κόντρα των πρωτοπόρων

Reading time2 λ

Μεγάλη μάχη κορυφής το Παλμέιρας-Μποταφόγκο (25/6) με στοιχημα ένα σημαντικό βήμα τίτλου

Στις 22:00 διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στη Serie A του Brasileirao, το Παλμέιρας–Μποταφόγκο με στοιχήματα και αποδόσεις ξεκάθαρα υπέρ των γηπεδούχων. Ματς στο οποίο βρίσκονται αντιμέτωπες η περσινή πρωταθλήτρια Παλμέιρας, με την Μποταφόγκο, η οποία προηγείται στην κορυφή με πέντε βαθμούς διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν στοιχεία από Ελλάδα στο Παλμέιρας-Μποταφόγκο και στα Προγνωστικά μπορεί αυτό το γεγονός να παίξει τον δικό του ρόλο ως προς τις τελικές επιλογές.

«ΑΡΩΜΑ» ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Στην Παλμέιρας είναι προπονητής ο Αμπέλ Φερέιρα, που έφυγε κακήν κακώς από τον ΠΑΟΚ και βρήκε την «Ιθάκη» του στο Σάο Πάουλο. Πρωταγωνιστής της Μποταφόγκο είναι ο επιθετικός Τικίνιο Σοάρες, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Στις Αποδόσεις του αγώνα Παλμέιρας-Μποταφόγκο παρόλο που η Μποταφόγκο βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία η Παλμέιρας προσφέρεται ως ισχυρό φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson.

 ΣΟΚ ΜΕ ΣΟΥΑΡΕΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Την ίδια ώρα στο Γκρέμιο-Κοριτίμπα το παιχνίδι γίνεται στον απόηχο της είδησης πως ο Λουίς Σουάρες σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο! Η διοίκηση της Γκρέμιο πόνταρε πολλά στον συγκεκριμένο παίκτη αποφασίζοντας να τον κάνει ηγέτη της, κάτι που μέχρι στιγμής έχει συμβεί. Γίνονται προσπάθειες να του αλλάξουν γνώμη, αφού ο ίδιος δεν έχει δηλώσει ακόμα κάτι επίσημα και οι άνθρωποι της Γκρέμιο θέλουν να τον προλάβουν.

ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, θα γίνει το Σάντος-Φλαμένγκο, ένα παιχνίδι μεταξύ αντιπάλων που έχουν όνομα και φανέλα «βαριά σαν ιστορία» στο ποδόσφαιρο αλλά και στο αθλητικο στοιχημα. Όμως αυτή την περίοδο καμία εκ των δύο δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, με την Φλαμένγκο να είναι λίγο πιο άνετη στη βαθμολογία. Στη Σάντος υπάρχουν κάποιοι που φοβούνται έντονα το ενδεχόμενο υποβιβασμού μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παραμένει η Σάντος (0-3-2), από βαριά ήττα με 4-0 στην έδρα της Μπραγκαντίνο έρχεται η Φλαμένγκο.  

22:00     Γκρέμιο-Κοριτίμπα         Serie A Brasileirao
22:00     Παλμέιρας-Μποταφόγκο          
Serie A Brasileirao
00:30     Σάντος-Φλαμένγκο       
Serie A Brasileirao

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |