Παλμέιρας-Σαν Λορέντζο (31/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παλμέιρας – Σαν Λορέντζο σε δυνατό ματς για το Copa Libertadores με συγκλονιστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Allianz Parque» η Παλμέιρας φιλοξενεί τη Σαν Λορέντζο (31/05/2024, 01:00) σε ματς για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 6ου γκρουπ της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Η Παλμέιρας έχει ήδη πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ του θεσμού κι έχει «κλειδώσει» και την πρωτιά. Η Σαν Λορέντζο, πάλι, θα δώσει τη δική της μάχη για να περάσει στους «16» της διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα έχουν την τιμητική τους με εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών και ασύγκριτες αποδόσεις.

Ενόψει του Παλμέιρας – Σαν Λορέντζο οι αποδόσεις δίνουν τον τίτλο του φαβορί στους Βραζιλιάνους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Παλμέιρας προσφέρεται στο 1,49** και το διπλό της Σαν Λορέντζο πληρώνει στο 6,88** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Παλμέιρας – Σαν Λορέντζο τα προγνωστικά είναι σαφή. Τα στατιστικά τα υποστηρίζουν κιόλας. Χαρακτηριστικά, η Παλμέιρας είναι αήττητη έπειτα από πέντε αγωνιστικές στο 6ο γκρουπ με 4 νίκες και μια ισοπαλία και 14-5 γκολ. Η Σαν Λορέντζο, από την άλλη, έχει 2-1-2 με 6-6 τέρματα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση με επτά πόντους.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Παλμέιρας – Σαν Λορέντζο;

  • Στον α’ γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο Μπουένος Άιρες.
  • Σε 3 αναμετρήσεις στο παρελθόν, κάθε ομάδα πήρε από μια νίκη, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Όλα τους ήταν Under 2,5 τέρματα και σε δύο καταγράφηκαν no goal αποτελέσματα με τους γηπεδούχους να επικρατούν.

Η Παλμέιρας έχει πετύχει τον στόχο της αριθμητικά. Έχει περάσει και μάλιστα ως πρώτη. Τώρα, ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει να δει από την ομάδα του να πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτό προϋποθέτει άνοδο της απόδοσής της και μεγαλύτερη συνέπεια στο να παίζει καλύτερα. Αήττητη στα δύο τελευταία επίσημα ματς της, αλλά χωρίς να παίξει καλά, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να εμφανιστεί βελτιωμένη. Παράλληλα, καλείται να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που γίνονται στο ρόστερ της, αλλά και να προετοιμαστεί για την ομάδα που θα κατεβάζει στη διάρκεια του Copa America 2024, όπου επίσης αναμένεται να έχει αρκετές απουσίες.

Η Σαν Λορέντζο είναι εκείνη που έχει το βαθμολογικό κίνητρο. Έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο Copa Sudamericana, αν δεν καταφέρει να περάσει στους «16» του Copa Libertadores. Για να συνεχίσει, πάντως, στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της Νότιας Αμερικής, χρειάζεται μόλις ένα βαθμό. Αυτό σημαίνει πως θα παραταχθεί στη Βραζιλία για δύο αποτελέσματα. Σε περίπτωση ήττας, ελπίζει να μην υπάρξει νικήτρια στο Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο ή αν υπάρξει να μην καλυφθεί η διαφορά τερμάτων που έχει με τις άλλες δύο (+2 από την Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε και +7 από την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο).

Το στοίχημα στο Copa Libertadores γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό στο φινάλε της φάσης των ομίλων. Οι ομάδες παλεύουν για να πετύχουν τους στόχους τους και παίζουν με πολύ μεγαλύτερη πίεση κι αυτό δημιουργεί αγωνία και μοναδικές στιγμές που μένουν αξέχαστες. Παλμέιρας και Σαν Λορέντζο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο δίνεται στο 2,32** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παλμέιρας – Σαν Λορέντζο το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος έχει διαφορετική αφετηρία. Η Παλμέιρας δεν «καίγεται» για τους βαθμούς, αλλά ενδιαφέρεται για το πώς θα παίξει. Η Σαν Λορέντζο δεν ενδιαφέρεται για τον τρόπο, αρκεί να κάνει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση. Αυτή η αντίθεση δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ στις ενδεκάδες η Παλμέιρας δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον και η Σαν Λορέντζο δεν έχει στο μάξιμουμ τον κίπερ Αλταμιράνο, τον αμυντικό Φερνάντες και τον χαφ Ινσαουράλδε.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ