Prime Time: Μονάγας-Μπόκα, εμμονή

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο Copa Libertadores, το Copa Sudamericana και το NBA

Πανδαισία λάτιν… ευκαιριών παρουσιάζει το κουπόνι, καθώς από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής γίνεται… πάρτι με το Copa Libertadores και το Copa Sudamericana. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και πληθώρα από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία για παιχνίδι στο live.

Για το Copa Libertadores, όπου έχει ανοίξει η αυλαία της φάσης των ομίλων, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η αναμέτρηση Μονάγας-Μπόκα Τζούνιορς. Μια δύσκολη αποστολή για την πρωταθλήτρια Αργεντινής στη Βενεζουέλα, όπου θα ταξιδέψει με υπηρεσιακό προπονητή, τον Μαριάνο Ερόν. Κι ενώ προσπαθεί να βρει τον επόμενο μόνιμο τεχνικό της, η ομάδα καλείται να μπει με τον καλύτερο τρόπο στη διοργάνωση που της έχει γίνει… εμμονή. Εδώ και 16 χρόνια δεν την έχει κατακτήσει κι έχει «κολλήσει» στα έξι τρόπαια. Στο εσωτερικό της Μπόκα Τζούνιορς σημειώνουν πως το Copa Libertadores είναι προτεραιότητα.

Στο μεταξύ διεξάγονται κι άλλα συναρπαστικά ματς για το θεσμό όπως Λίβερπουλ Μοντεβιδέο-Κορίνθιανς, Ατλέτικο Μινέιρο-Λιμπερτάδ και Μέλγκαρ-Ολίμπια, με εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ COPA SUDAMERICANA

Πέραν του Copa Libertadores, δυνατά ματς γίνονται και στο Copa Sudamericana όπου κι εκεί βρίσκεται σε εξέλιξη η φάση των ομίλων του θεσμού. Στο προσκήνιο το παιχνίδι Τίγκρε-Σάο Πάολο, με την Τίγκρε να αποζητά… εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2012. Παράλληλα, διεξάγονται και άλλες συναρπαστικές αναμετρήσεις με πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα, όπως τα Ουρακάν-Γκουαρανί, Μαγκαγιάνες-Μποταφόγκο, Τακουάρι-Μπραγκαντίνο και Πουέρτο Καμπέγιο-Ντεπόρτες Τολίμα. Στο κουπόνι περιέχονται κι άλλες λίγκες με δυνατά ματς, όπως η Premier League Αιγύπτου και η Liga de Expansion MX.

Στο μπάσκετ, πάλι, η Euroleague προσφέρει την αναμέτρηση Μπασκόνια-Βιλερμπάν, όπου οι Βάσκοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να κάνουν βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ. Στη συνέχεια το στοιχηματικό ενδιαφέρον μεταφέρεται στο NBA με σπουδαία ματς και το Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς να ξεχωρίζει.

22:00   Μπασκόνια-Βιλερμπάν         Euroleague

22:15   Αλ Ιτιχάντ-Φιούτσερ Premier League Αιγύπτου

01:00   Λίβερπουλ Μοντεβιδέο-Κορίνθιανς            Copa Libertadores

01:00   Ατλέτικο Μινέιρο-Λιμπερτάδ          Copa Libertadores

01:00   Ουρακάν-Γκουαρανί Copa Sudamericana

02:00   Ορλάντο Μάτζικ-Κλίβελαντ Καβαλίερς    ΝΒΑ

02:30   Φιλαδέλφεια 76ερς-Μαϊάμι Χιτ      ΝΒΑ

03:00   Μονάγας-Μπόκα Τζούνιορς Copa Libertadores

03:00   Μέλγκαρ-Ολίμπια     Copa Libertadores

03:00   Μαγκαγιάνες-Μποταφόγκο  Copa Sudamericana

03:00   Τακουάρι-Μπραγκαντίνο      Copa Sudamericana

03:00   Πουέρτο Καμπέγιο-Ντεπόρτες Τολίμα       Copa Sudamericana

03:00   Τίγκρε-Σάο Πάολο    Copa Sudamericana

03:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς    ΝΒΑ

04:00   Γιούτα Τζαζ-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ           ΝΒΑ

04:05   ΤαπατίοΝτοράδος    Liga de Expansion MX

05:00   Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς        ΝΒΑ

06:05   ΑτλάντεΚορεκαμίνος          Liga de Expansion MX

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |