Prime Time: Βέλεζ-Ρίβερ, δύσκολη αποστολή

Reading time2 λ

Πλούσιο κουπόνι με… δυνατά ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με ασυναγώνιστες αποδόσεις

Εντυπωσιακό είναι το αποψινό κουπόνι του στοιχήματος με σπουδαίες αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να εκτινάσσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και να υπόσχονται ανεπανάληπτο θέαμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η 18η αγωνιστική της Liga Profesional Αργεντινής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Πιο συγκεκριμένα τα φώτα πέφτουν πάνω στο ματς Βέλεζ Σάρσφιλντ-Ρίβερ Πλέιτ. Η Βέλεζ Σάρσφιλντ είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Σε 16 ματς έχει ρεκόρ 3-8-5. Αξίζει να σημειώσουμε πως εδώ και οκτώ αγωνιστικές δεν έχει νίκη, ενώ σε έξι από αυτά τα παιχνίδια έμεινε στο μηδέν. Η Ρίβερ Πλέιτ, από τη μεριά της, θέλει το τρίποντο για να εδραιώσει την κυριαρχία της στο πρωτάθλημα. Έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Σε γενικές γραμμές, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αν και η άμυνά της είναι κάπως ευάλωτη.

Στο κουπόνι προσφέρονται κι άλλες συναρπαστικές αναμετρήσεις για την ίδια λίγκα με θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα, όπως: Κολόν Σάντα Φε-Σεντράλ Κόρδοβα, Μπάνφιλντ-Ροσάριο Σεντράλ, Ουρακάν-Ουνιόν Σάντα Φε και Ινστιτούτο Κόρδοβα-Εστουδιάντες.

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Η δράση, όμως, δεν περιορίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής που εξελίσσεται με εντυπωσιακό τρόπο και προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Δυνατές αναμετρήσεις διεξάγονται για την Ascenso Betsson Χιλής και τη Serie B της Βραζιλίας. Σαντιάγο Μόρνινγκ-Ντεπόρτες Λα Σερένα και Σαπεκοένσε-Σαμπάιο Κορέα αντίστοιχα, κοντράρονται σε πολλά υποσχόμενα ματς.

Στο μπάσκετ, τέλος, το NBA προσφέρει ένα ματς που… καθηλώνει. Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ, για τον 7ο τελικό των τελικών της ανατολικής περιφέρειας. Οι Μπόστον Σέλτικς ισοφάρισαν τη σειρά σε 3-3, ενώ βρέθηκαν πίσω με 3-0 και τώρα υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ έχοντας το μομέντουμ και την έδρα για να κάνουν κάτι που δεν ξανασυμβεί στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ: ανατροπή σειράς από 3-0.

22:30   Κολόν Σάντα Φε-Σεντράλ Κόρδοβα           Liga Profesional Αργεντινής

00:00   Σαντιάγο Μόρνινγκ-Ντεπόρτες Λα Σερένα            Ascenso Betsson Χιλής

01:00   Μπάνφιλντ-Ροσάριο Σεντράλ          Liga Profesional Αργεντινής

01:00   Ουρακάν-Ουνιόν Σάντα Φε Liga Profesional Αργεντινής

02:00   Ινστιτούτο Κόρδοβα-Εστουδιάντες Liga Profesional Αργεντινής

02:00   Σαπεκοένσε-Σαμπάιο Κορέα            Serie B Βραζιλίας

03:30   Βέλεζ Σάρσφιλντ-Ρίβερ Πλέιτ         Liga Profesional Αργεντινής

03:30   Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ         NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |