ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ: Σιάτλ Σάουντερς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι

Reading time3 λ

Μια σειρά από εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα μας περιμένουν στην MLS των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένα Σάββατο γεμάτο δράση είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας κι ένα πλήθος στοιχηματικών ευκαιριών έρχεται για να μας καθηλώσει. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η MLS των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πρόγραμμα της οποίας υπάρχουν παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για τους στόχους των μονομάχων. Οι Σιάτλ Σάουντερς φιλοξενούν την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και η φιλόδοξη Ρεάλ Σολτ Λέικ υποδέχεται την Κολόμπους Κρου. Η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζει στη Φλόριντα τη Μινεσότα Γιουνάιτεντ, θα προσπαθήσει να βρεθεί και πάλι στην ζώνη των πλέι-οφ της Ανατολής. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

22:00   Σιάτλ Σάουντερς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι            MLS

Οι Σιάτλ Σάουντερς ανταμώνουν με την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι στο «Λούμεν Φιλντ», σε μια μονομαχία που βρίσκει και τις δύο ομάδες σε θετικό αγωνιστικό μονοπάτι. Οι Σιάτλ Σάουντερς έχουν δημιουργήσει ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, χάρη στο οποίο βρέθηκαν στην έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας, που χαρίζει θέση στα πλέι-οφ. Από την πλευρά της, η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι πέτυχε δύο σημαντικότατες νίκες μέσα σε μια εβδομάδα, στο Νάσβιλ για την MLS και επί της Γιούνιον Ομάχα, η οποία σήμανε την πρόκριση της στα ημιτελικά του U.S. Open Cup. Οι Σιάτλ Σάουντερς, όμως, έχουν αποδειχθεί πανίσχυροι στην έδρα τους εσχάτως, όντας αήττητοι για πάνω από δύο μήνες. Σε απόδοση 1,73** προσφέρεται ο άσος στην πλατφόρμα της Betsson.

03:00   Ίντερ Μαϊάμι-Μινεσότα Γιουνάιτεντ                    MLS

Στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, η Ίντερ Μαϊάμι υποδέχεται τη Μινεσότα Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να βρεθούν στη ζώνη των πλέι-οφ της Ανατολής και της Δύσης, αντίστοιχα. Η Ίντερ Μαϊάμι, βέβαια, εξακολουθεί να έχει σημαντικές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Ωστόσο, εδώ και μεγάλο διάστημα μοιάζει… ακαταμάχητη στην έδρα της, όπου μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων. Στον αντίποδα, η Μινεσότα Γιουνάιτεντ αναζητεί τρόπο για να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο, αφού μετρά τρεις διαδοχικές ήττες σε MLS και U.S. Open Cup, ενώ μακριά από τη βάση της έχει να επιδείξει μονάχα λίγες εκλάμψεις. Ο άσος προσφέρεται στο 2,43** από την Betsson.

05:00   Ρεάλ Σολτ Λέικ-Κολόμπους Κρου                        MLS

Στην πολιτεία της Γιούτα, η Ρεάλ Σολτ Λέικ φιλοξενεί την Κολόμπους Κρου, με το τρίποντο να είναι απαραίτητο και για τις δύο. Η Ρεάλ Σολτ Λέικ βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή της Δύσης. Είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όπως αποδεικνύει και ο απολογισμός των τεσσάρων νικών και της μόλις μιας ήττας στις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Βέβαια, η Κολόμπους Κρου μοιάζει σε φάση ανάκαμψης και επέστρεψε σε τροχιά επτάδας στην Ανατολή. Αν και δεν έχει σταθεροποιήσει την παρουσία της, πήρε τέσσερις βαθμούς στους δύο τελευταίους αγώνες, με τη σπουδαία νίκη στην Ατλάντα. Βέβαια, η Ρεάλ Σολτ Λέικ διαθέτει ισχύ στην έδρα της, όπου έχει πανηγυρίσει τέσσερις σερί επιτυχίες. Ο άσος προσφέρεται στο 1,81** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές