Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, ημιτελικός σαν τελικός!

Reading time3 λ

Πρώτος ημιτελικός του Copa Del Rey, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα.

Την Πέμπτη το βράδυ, στις 22:00, διεξάγεται ο μεγάλος πρώτος ημιτελικός του Copa Del Rey, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα που ξεχωρίζει σαν τη «μύγα μέσα στο γάλα» από το σημερινό σχετικά «φτωχό» ποδοσφαιρικό κουπόνι. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να πάρει μία μικρή «εκδίκηση» από την Μπαρτσελόνα για την ήττα της στο Σούπερ Καπ με 3-1, παιχνίδι που είχε διεξαχθεί βέβαια σε ουδέτερο γήπεδο. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει και για το πρωτάθλημα, στην έδρα της Μπαρτσελόνα, εκεί που η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επικρατήσει με 3-1. Βλέπουμε δηλαδή πώς και οι δύο φετινοί αγώνες τους έληξαν με το ίδιο σκορ, επιβεβαιώνοντας το G/G & Over 2,5 το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2,15* στην πλατφόρμα της Betsson. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Μπαρτσελόνα θα έχει μία νέα σημαντική απώλεια, καθώς τραυματίστηκε ο βασικός επιθετικός της Λεβαντόφσκι, έχοντας χτυπημένους και τους μεσοεπιθετικούς Πέδρι, Ντεμπελέ. Και η λογική λέει πώς όποια ομάδα περάσει είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης απόψε διεξάγονται αναμετρήσεις για τα Κύπελλά τους. Δύο προημιτελικοί, μονοί αγώνες νοκ-άουτ, γίνονται στην Ολλανδία, Αϊντχόφεν-Ντεν Χάαγκ και Ντε Γκράαφτσαπ-Άγιαξ, οι οποίοι όπως φαίνεται από τα ονόματα των ομάδων και από τη δυναμική τους, έχουν μεγάλα φαβορί. Στην Κύπρο γίνονται επαναληπτικοί προημιτελικοί, οι Νέα Σαλαμίνα-ΑΕ Λεμεσού, Ανόρθωση-Ολυμπιακός Λευκωσίας, όπου και στους δύο αγώνες οι γηπεδούχοι καλούνται να ανατρέψουν τα εις βάρος τους σκορ, καθώς έχασαν στο πρώτο παιχνίδι με ένα γκολ διαφορά.

Μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Παρασκευής, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται καθώς διεξάγονται επαναληπτικοί αγώνες για τα προκριματικά του Copa Libertadores. Το πιο γνωστό όνομα ομάδας βρίσκεται στο ζευγάρι Ατλέτικο Μινέιρο-Καραμπόμπο, με την βραζιλιάνικη ομάδα να χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίσει στον θεσμό!

16:00 Νέα Σαλαμίνα-ΑΕ Λεμεσού                            Κύπελλο Κύπρου

18:00 Άαλμποργκ-Βίμποργκ                                      Κύπελλο Δανίας

19:00 Ανόρθωση-Ολυμπιακός Λευκωσίας           Κύπελλο Κύπρου            

19:45 Αϊντχόφεν-Ντεν Χάαγκ                                    Κύπελλο Ολλανδίας

22:00 Ντε Γκράαφτσαπ-Αγιαξ                                   Κύπελλο Ολλανδίας

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα                    Copa del Rey

02:00 Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν-Νασιονάλ Κίτο    Copa Libertadores

02:30 Ατλέτικο Μινέιρο-Καραμπόμπο                  Copa Libertadores

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές