Ρίβερ Πλέιτ-Ντεπορτίβο Τάτσιρα (31/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ρίβερ Πλέιτ – Ντεπορτίβο Τάτσιρα για το Copa Libertadores με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio Monumental» η Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενεί την Ντεπορτίβο Τάτσιρα (31/05/2024, 03:00) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 8ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Η Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να έχει περάσει στα νοκ άουτ, αλλά ψάχνει να πάρει και την πρωτιά, ενώ η Ντεπορτίβο Τάτσιρα παλεύει για να συνεχίσει στο Copa Sudamericana. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικό και θα βρείτε  εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Ρίβερ Πλέιτ – Ντεπορτίβο Τάτσιρα οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ρίβερ Πλέιτ προσφέρεται στο 1,07** και το διπλό της Ντεπορτίβο Τάτσιρα τοποθετείται στο 32,12** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σημαντικό αυτό παιχνίδι είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Ρίβερ Πλέιτ – Ντεπορτίβο Τάτσιρα τα προγνωστικά πήραν θέση. Τα στατιστικά δείχνουν πως η Ρίβερ Πλέιτ είναι πολύ πιο δυνατή στον 8ο όμιλο. Συγκεκριμένα, έχει 4-1-0 με 10-3 γκολ και 13 βαθμούς. Η Ντεπορτίβο Τάτσιρα δεν έχει νίκη ακόμη (0-1-4 με 2-9 τέρματα).

Έτσι, η Ρίβερ Πλέιτ θέλει ένα βαθμό για να πάρει την πρωτιά, ενώ περνάει και με ήττα αρκεί η Νασιονάλ κόντρα στην Λιμπερτάδ να μην ξεπεράσει τη διαφορά τερμάτων τους (+5 για τη Ρίβερ Πλέιτ). Η Τάτσιρα, πάλι, θέλει νίκη και ήττα της Λιμπερτάδ και να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων τους (+5 υπέρ της Λιμπερτάδ).

Τι μας δείχνει η προϊστορία για το Ρίβερ Πλέιτ – Ντεπορτίβο Τάτσιρα;

  • Στον α’ γύρο η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε με 2-0 στην έδρα της Ντεπορτίβο Τάτσιρα.
  • Συνολικά στα τρία ματς που έχουν δώσει στο παρελθόν η Ρίβερ Πλέιτ έμεινε αήττητη. Νίκησε ένα και τα άλλα δύο έληξαν ισόπαλα.

Η Ρίβερ Πλέιτ πέραν της βαθμολογικής ανάγκης που έχει, βλέπει το συγκεκριμένο ματς και ως μια μεγάλη ευκαιρία για να σηκώσει κεφάλι. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και η μια σήμανε τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa Argentina. Στο περιβάλλον της ασκείται σκληρή κριτική στον προπονητή Μαρτίν Ντεμιτσέλις, ενώ η διοίκηση ψάχνει τρόπους για να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ ενόψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου.

Η Ντεπορτίβο Τάτσιρα δεν πατάει κι εκείνη καλά στα πόδια της αυτό το διάστημα. Πάει στο Μπουένος Άιρες μετρώντας τέσσερις σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη κι από αυτά τα ματς ηττήθηκε σε τρία. Παρουσιάζει κενά και στις δύο πλευρές του γηπέδου σε τέτοιο βαθμό που η μαχητικότητά της δεν καταφέρνει να λειτουργήσει ως καμουφλάζ. Κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ, πάντως, θα παίξει το τελευταίο της χαρτί ελπίζοντας να πετύχει μια ιστορική νίκη.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες το στοίχημα καθηλώνει. Η κορυφαία διοργάνωση συλλόγων στη Νότια Αμερική πλησιάζει στο φινάλε της φάσης των ομίλων και οι ομάδες πιέζονται για να πετύχουν τους στόχους τους και η ανάγκη τους γίνεται αρετή. Το ενδεχόμενο του άσου ημίχρονο – άσου τελικό δίνεται στο 1,42** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρίβερ Πλέιτ – Ντεπορτίβο Τάτσιρα το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό κομμάτι είναι το ίδιο: Να παίξουν καλύτερα σε σύγκριση με το τελευταίο διάστημα. Η Ρίβερ Πλέιτ θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να μην δώσει δικαίωμα στην αντίπαλό της να ελπίζει. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ρίβερ Πλέιτ δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Γκονσάλες Πίρες και τον μέσο Νάτσο Φερνάντες. Η Ντεπορτίβο Τάτσιρα δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ