Ρίβερ Πλέιτ-Ιντερνασιονάλ, δύο χώρες στα «χαρακώματα»

Reading time3 λ

Η πρωταθλήτρια Αργεντινής Ρίβερ Πλέιτ επικεντρώνεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες με στοιχημα την πρόκριση

Βράδυ Τρίτης, ξημερώματα Τετάρτης για τη χώρα μας, εκκινούν οι σειρές του Κόπα Λιμπερταδόρες για την πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού. Συγκεκριμένα θα γίνουν τρεις αναμετρήσεις και σε όλες συμμετέχουν ομάδες από τη Βραζιλία με τις δύο από αυτές να αντιμετωπίζουν ομάδες από την Αργεντινή, σε παιχνίδια που ενδεχομένως θα προσφέρουν και συναρπαστικό λαιβ στοιχημα. Κάτι απολύτως λογικό, δεδομένου πως παραπάνω από τις μισές από τις ομάδες που έχουν φτάσει στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες είναι από τις δύο χώρες. Συγκεκριμένα, έξι είναι οι ομάδες από τη Βραζιλία και τέσσερις από την Αργεντινή, οπότε στα κόπα λιμπερταδορεσ προγνωστικά οι πιθανότητες να καταλήξει το τρόπαιο σε ομάδα από τη Βραζιλία ή την Αργεντινή ξεπερνά το 50%. Να σημειώσουμε πως οι ομάδες που ξεκινούν τις σειρές ως γηπεδούχοι στα πρώτα παιχνίδια, τερμάτισαν στις δεύτερες θέσεις των ομίλων τους. Οι σημερινές φιλοξενούμενες ήταν πρώτες στις Κοπα Λιμπερταδορεσ βαθμολογίες των ομίλων τους, εξασφαλίζοντας και το προνόμιο της ρεβάνς στην έδρα τους.

ΚΟΝΤΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σαφώς η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της βραδιάς είναι το Ρίβερ Πλέιτ-Ιντερνασιονάλ. Άλλωστε μαζί και οι δύο έχουν έξι copa libertadores κατακτησεις, με τέσσερα τρόπαια η Ρίβερ Πλέιτ και δύο η Ιντερνασιονάλ.  Βέβαια και να μην υπήρχαν αυτοί οι τίτλοι και μόνο η κόντρα αργεντίνικης με βραζιλιάνικη ομάδα είναι ικανή να στείλει τις δύο χώρες στα ποδοσφαιρικά «χαρακώματα». Η Ρίβερ Πλέιτ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην Αργεντινή κατακτώντας τον τίτλο, την στιγμή που η Ιντερνασιονάλ έχει μείνει αρκετά πίσω στο εθνικό πρωτάθλημα Βραζιλίας. Μάλιστα γι’ αυτήν είναι μάλλον μονόδρομος η αναζήτηση της όσο το δυνατόν καλύτερης πορείας στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Βέβαια, η Ρίβερ Πλέιτ προσφέρεται ως τρίτο φαβορί στο στοιχημα Copa Libertadores κατάκτησης του τίτλου με απόδοση 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΕ «ΟΠΛΟ» ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ Η ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Η Μπολιβάρ δεν έχει φτάσει ούτε καν σε τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί που βρέθηκε πέρυσι η Ατλέτικο Παραναένσε, χάνοντας στον εμφύλιο τελικό από την Φλαμένγκο. Βέβαια έχει το πλεονέκτημα να αγωνίζεται σε μεγάλο υψόμετρο και ίσως γι’ αυτό παρουσιάζεται τόσο δυνατό φαβορί της πρώτης αναμέτρησης. Στο στοίχημα ο άσος της προσφέρεται στο 1,81**, την στιγμή που η απόδοση του διπλού της Ατλέτικο Παραναένσε έχει απόδοση 4,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ Η ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Το πρόγραμμα ανοίγει με το παιχνίδι Αρχεντίνος Τζούνιορς-Φλουμινένσε, σε ακόμα μια κόντρα ομάδων από Αργεντινή και Βραζιλία. Η Φλουμινένσε ακόμη ψάχνει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της σε αυτόν τον θεσμό, με την Αρχεντίνος Τζούνιορς να το έχει κατακτήσει το πολύ μακρινό 1985. Η Φλουμινένσε παλεύει να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της, όμως στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε επτά ήττες, σκοράροντας μόνο στο 2-2 μέσα στην Γκοϊάς για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

01:00   Αρχεντίνος Τζούνιορς-Φλουμινένσε Copa Libertadores

03:00   Μπολιβάρ-Ατλέτικο Παραναένσε    Copa Libertadores

03:30   Ρίβερ Πλέιτ-Ιντερνασιονάλ   Copa Libertadores

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |