Ρίβερ Πλέιτ-Δε Στρόνγκεστ, για την πρόκριση

Reading time2 λ

Δυνατά ματς στο Copa Libertadores με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Το Copa Libertadores επιστρέφει στο… μενού του στοιχήματος με την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Estadio Monumental» όπου αναμετριούνται για Πρόκριση Ρίβερ Πλέιτ-Δε Στρόνγκεστ στο πλαίσιο του 4ου ομίλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε, όπως πάντα, μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στο πλούσιο πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης. Το Στοιχημα Κόπα Λιμπερταδόρες θα επιδιώξει να κερδίσει η Ρίβερ Πλέιτ στο συγκεκριμένο ματς είναι αυτό της πρόκρισης στους «16» του θεσμού. Γνωρίζει πως με νίκη δεν θα χρειαστεί να ενδιαφερθεί για το αποτέλεσμα του άλλου ματς του γκρουπ. Το στοιχημα online με την επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό έχει απόδοση 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Αντίθετα, η επικράτηση της Δε Στρόνγκεστ, βρίσκεται στο 24,84**.

ΣΕ ΦΟΡΜΑ Η ΡΙΒΕΡ

Πέραν της νίκης υπάρχουν κι άλλα σενάρια που στέλνουν τη Ρίβερ Πλέιτ στην επόμενη φάση: η ισοπαλία, αλλά με ήττα της Σπόρτινγκ Κριστάλ στην έδρα της Φλουμινένσε ή η ισοπαλία των Περουβιανών, αρκεί να μην σημειώσουν τρία ή περισσότερα γκολ από τη Ρίβερ Πλέιτ. Η φορμαρισμένη ομάδα του Μαρτίν Ντεμιτσέλις (τέσσερις σερί νίκες, 9-2 γκολ), που βρίσκεται μια ανάσα από το πρωτάθλημα Αργεντινής, έχει ελπίδες να τερματίσει και πρώτη στο γκρουπ. Για να συμβεί αυτό θέλει νίκη και να μη νικήσει η Φλουμινένσε την Σπόρτινγκ Κριστάλ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στη Βραζιλία, θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων που τώρα είναι στο +6 για τη Φλουμινένσε.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Στο μεταξύ, στο Φλουμινένσε-Σπόρτινγκ Κριστάλ, η βραζιλιάνικη ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού με νίκη θα πάρει την πρόκριση και την πρωτιά του 4ου ομίλου. Στο παρολί της επικράτησής της οι  Αποδόσεις Copa Libertadores για συνδυαστικό στοιχημα με Over 2,5 γκολ και να βρει δίχτυα ο γκολτζής της Χερμάν Κάνο πληρώνεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΡΟΥΠ

Στον 7ο όμιλο, κοντράρονται Ατλέτικο Παραναένσε-Αλιάνσα Λίμα και Λιμπερτάδ-Ατλέτικο Μινέιρο. Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει περάσει, αλλά θέλει νίκη για να πάρει την πρωτιά. Στο άλλο ματς, η Λιμπερτάδ και η Ατλέτικο Μινέιρο διεκδικούν την πρόκριση. Η βραζιλιάνικη ομάδα βολεύεται με νίκη, ισοπαλία ή ακόμη και ήττα αρκεί να χάσει μ’ ένα γκολ διαφορά. Στον 8ο όμιλο, διεξάγονται οι αγώνες Ολίμπια Ασουνσιόν-Μέλγαρ και Ατλέτικο Νασιονάλ-Πατρονάτο. Η Ολίμπια Ασουνσιόν και η Ατλέτικο Νασιονάλ έχουν περάσει και «μάχονται» για την πρωτιά. Οι Παραγουανοί έχουν 11 βαθμούς και οι Κολομβιανοί 10, ενώ Μέλγαρ και Πατρονάτο, με τέσσερις και τρεις πόντους, αντίστοιχα, διεκδικούν την πρόκριση στο Copa Sudamericana.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |