Σάο Πάολο-Παλμέιρας (30/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντέρμπι Σάο Πάολο – Παλμέιρας στη Serie A Βραζιλίας με απίθανες ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Morumbi» η Σάο Πάολο αντιμετωπίζει την Παλμέιρας (30/04, 02:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A Βραζιλίας. Πέραν του ότι είναι ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, οι δύο ομάδες βλέπουν τη νίκη ως μονόδρομο καθώς προσπαθούν να βελτιώσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα αφού δεν μπήκαν όσο καλά θα ήθελαν στη διοργάνωση. Στην πλατφόρμα της Betsson,  στοίχημα και ποδόσφαιρο σχηματίζουν ένα δυνατό συνδυασμό με εντυπωσιακές επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με σούπερ αποδόσεις.

Στο Σάο Πάολο – Παλμέιρας οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Σάο Πάολο προσφέρεται στο 2,92** και το διπλό της Παλμέιρας βρίσκεται στο 2,57** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ντέρμπι της πολιτείας του Σάο Πάουλο είναι ανοικτή και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Σάο Πάολο – Παλμέιρας τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί τη φιλοξενούμενη. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια είναι η πιο σταθερή ομάδα και φυσικά η κάτοχος του τίτλου. Πάντως, ούτε η μια ούτε η άλλη έχουν μπει πολύ καλά στη Serie A Βραζιλίας 2024. Η Σάο Πάολο έχει ρεκόρ 1-0-2 με 5-4 γκολ (0-0-1, 1-2 γκολ εντός έδρας) και η Παλμέιρας έχει 1-1-1 με 1-1 γκολ (1-0-0, 1-0 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η παράδοση στο Σάο Πάολο – Παλμέιρας;

  • Η Σάο Πάολο τον περασμένο Φεβρουάριο νίκησε στα πέναλτι την Παλμέιρας και κατέκτησε το Supercopa do Brasil.
  • Η Σάο Πάολο μετράει 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό το διάστημα έχασε μόνο μια φορά.

Η Σάο Πάολο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Πριν από τέσσερις ημέρες ανακοίνωσε την πρόσληψη του καινούριου τεχνικού της, του Αργεντινού Λουίς Σουμπελδία, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/04) έκανε το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Μπαρτσελόνα SC για το Copa Libertadores. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και στην εικόνα του συγκροτήματος υπάρχουν ελπίδες πως η Σάο Πάολο θα μπορέσει να διεκδικήσει τους μεγάλους τίτλους αυτή τη σεζόν.

Η Παλμέιρας, από την άλλη, είναι το αντίθετο της Σάο Πάολο. Κι ενώ η τοπική αντίπαλός της αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα (σ.σ. τέσσερις τον τελευταίο χρόνο μαζί με τους υπηρεσιακούς) εκείνη προχωρά χέρι – χέρι με τον Αμπέλ Φερέιρα. Η Παλμέιρας, στο μεταξύ, προέρχεται κι εκείνη από σημαντική νίκη για το Copa Libertadores. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/04) επιβλήθηκε με 3-2 της Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε στον Ισημερινό. Ήταν η πρώτη νίκη της σε τρία επίσημα ματς και ο στόχος της είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται ώστε να καλυτερεύσουν και τα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα.

Το στοίχημα στη Serie A της Βραζιλίας καθηλώνει και αυτή τη σεζόν. Σε μια περίοδο όπου η προσήλωση των ομάδων που συμμετέχουν στα διεθνή κύπελλα της CONMEBOL βρίσκεται στο να περάσουν από τη φάση των ομίλων στα νοκ άουτ, στην λίγκα γίνονται σπουδαία ματς με πλούσιο θέαμα και εκπλήξεις. Σάο Πάολο και Παλμέιρας είναι έτοιμες για ένα ντέρμπι με τα όλα του και ο συνδυασμός goal/goal με Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 3,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος το Σάο Πάολο – Παλμέιρας έχει κι ένα διαφορετικό στοίχημα για τις δύο ομάδες. Η Σάο Πάολο ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στην αλλαγή τεχνικού κι ο Αργεντινός προπονητής της να μάθει τους παίκτες και πως μπορεί να πάρει το μάξιμουμ από αυτούς. Η Παλμέιρας είναι μια στρωμένη ομάδα που καλείται να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Όσον αφορά στις συνθέσεις, αποτελεί μυστήριο το τι θα κάνει ο Λουίς Σουμπελδία στη Σάο Πάολο, ενώ στην Παλμέιρας παρόλο που δεν υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα και δεν αποκλείεται το ροτέισον από τον κόουτς Αμπέλ Φερέιρα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ