Σάο Πάολο-Ταγέρες (30/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σάο Πάολο – Ταγέρες για το Copa Libertadores με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Morumbi» η Σάο Πάολο κοντράρεται με την Ταγέρες (30/05/2024, 03:30) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Οι δύο ομάδες έχουν περάσει στους «16» του θεσμού, αλλά σε αυτόν τον αγώνα θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου και αμφότερες θα παλέψουν για τη νίκη. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Σάο Πάολο – Ταγέρες οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Σάο Πάολο προσφέρεται στο 1,64** και το διπλό της Ταγέρες φτάνει στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, για τη μεγάλη αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η οψιόν του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΤΑΓΕΡΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Σάο Πάολο – Ταγέρες τα προγνωστικά δίνουν τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, αν και τα στατιστικά των φιλοξενούμενων είναι καλύτερα. Στην έως τώρα πορεία τους στο γκρουπ, η Σάο Πάολο είναι 2η με 10 βαθμούς και ρεκόρ 3-1-1 με 8-3 τέρματα. Η Ταγέρες έχει 13 πόντους με 4-1-0 και 10-4 γκολ. Να σημειώσουμε ότι στον α’ γύρο η Ταγέρες επικράτησε με 2-1.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Σάο Πάολο και την Ταγέρες;

  • 2 νίκες η Ταγέρες
  • 1 ισοπαλία
  • 4-1 γκολ υπέρ της Ταγέρες

Η Σάο Πάολο για να τερματίσει πρώτη στον δεύτερο όμιλο χρειάζεται νίκη που σημαίνει πως θα καλύψει τη διαφορά του ενός γκολ που έχει με την πρωτοπόρο Ταγέρες. Η ομάδα του Λουίς Σουμπελδία έχει μομέντουμ καθώς μετράει εννιά σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα πήρε επτά νίκες και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν μη τι άλλο, η εικόνα της δημιουργεί αισιοδοξία ενόψει του «τελικού» με την Ταγέρες. Ιδίως από την στιγμή που εμφανίζεται ισορροπημένη και στις δύο μεριές του γηπέδου, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Ταγέρες, από την πλευρά της, πάει στη Βραζιλία ψάχνοντας δύο αποτελέσματα μιας και με νίκη ή ισοπαλία θα «κλειδώσει» την πρωτιά του γκρουπ, που θεωρητικά θα φέρει στο δρόμο της πιο βατή αντίπαλο στη φάση των «16». Αήττητη εδώ και 17 ματς με 10 νίκες και επτά ισοπαλίες θα παραταχθεί στο «Morumbi» με το ηθικό στα ύψη μετά την ισοπαλία 0-0 που πήρε στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς για την Liga Profesional Argentina.

To στοίχημα στο Copa Libertadores καθηλώνει καθώς οι ομάδες θέλουν να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Σάο Πάολο και Ταγέρες αντιμετωπίζουν το ματς ως «τελικό» και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο σε συνδυασμό με Over 2,5 πληρώνει στο 2,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΤΑΓΕΡΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το Σάο Πάολο – Ταγέρες το στοίχημα στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ίδιο για τις δύο ομάδες. Θέλουν να παίξουν καλά και να φτάσουν στη νίκη. Εξάλλου, γνωρίζουν πως είναι τέτοιο το επίπεδο της αντιπάλου που θα χρειαστεί η καλύτερη βερσιόν τους για να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Σάο Πάολο δεν έχει στο μάξιμουμ τον πολύτιμο σέντερ φορ Καλέρι, ενώ η Ταγέρες υπολογίζει ουσιαστικά σε όλα τα βασικά στελέχη της για το μεγάλο ματς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ