Τελευταίες ευκαιρίες στα play off του Copa Sudamericana

Reading time2 λ

Πολλές επιλογές για στοιχημα είναι διαθέσιμες στις αναμετρήσεις των επαναληπτικών των play-off sudamericana 2023

Απόψε το βράδυ γίνονται οι πρώτοι τρεις επαναληπτικοί των play-off sudamericana 2023, από τους οποίους θα προκύψουν τρεις ακόμη ομάδες που θα συμμετάσχουν στη φάση των «16» του θεσμού. Στους δύο εξ αυτών εμπλέκονται βραζιλιάνικες ομάδες.

ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ;

Στα κοπα σουνταμερικανα προγνωστικα και συγκεκριμένα στο Αμέρικα Μινέιρο-Κόλο Κόλο, η ομάδα από την Χιλή έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει την πρόκριση, μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Βέβαια, το γκολ που πέτυχε η Αμέρικα Μινέιρο στο 90’ ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού αλλάζει τα δεδομένα του σημερινού επαναληπτικού. Υπενθυμίζεται πως η Κόλο Κόλο υποβιβάστηκε στον θεσμό από το Copa Libertadores, ενώ η Αμέρικα συνεχίζει στον θεσμό που ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν. Όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στους «16» την βραζιλιάνικη Μπραγκαντίνο.

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Μιλώντας για στοιχημα στο Εστουδιάντες-Μπαρτσελόνα Χουαγιακίλ τα δεδομένα είναι παρόμοια με το προηγούμενο παιχνίδι, αφού και εδώ η γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε με 2-1. Επίσης, η τωρινή φιλοξενούμενη έρχεται από το Copa Libertadores, αλλά η Εστουδιάντες δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει τον Ιούλιο. Μάλιστα, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες στα προηγούμενα παιχνίδια της, την ώρα που χρειάζεται μόνο τη νίκη απόψε για να διεκδικήσει πρόκριση. Θεωρείται δυνατό φαβορί στο Copa sudamericana στοιχημα, αφού ο άσος της προσφέρεται στο 1,52** στην online πλατφόρμα της Betsson. Όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στους «16» την βραζιλιάνικη Γκοϊάς.

ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΟ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Τέλος, στο online στοιχημα για το Ουνιβερσιτάριο Λίμα-Κορίνθιανς, η Κορίνθιανς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία να αφορά το Κύπελλο Βραζιλίας και να έρχεται στα πέναλτι απέναντι στην Αμέρικα Μινέιρο, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Βέβαια, εδώ μπορεί να περάσει απλά εφόσον δεν χάσει, αφού τα πέναλτι θα χρειαστούν μόνο αν χάσει με ένα τέρμα διαφορά.  Στη συνέχεια τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, καθώς όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στους «16» την αργεντίνικη Νιούελς Ολντ Μπόις.

01:00     Αμέρικα Μινέιρο- Κόλο Κόλο     Copa Sudamericana

03:00     Εστουδιάντες- Μπαρτσελόνα Χουαγιακίλ           Copa Sudamericana

03:30     Ουνιβερσιτάριο Λίμα- Κορίνθιανς           Copa Sudamericana

** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |