Ελλάδα-Ουγγαρία, γράψτε ιστορία

Reading time2 λ

Κάθε μέρα προσφορές για τα μέλη της betsson.gr. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για στοίχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η μεγάλη ώρα έφτασε στο Ολυμπιακό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης, με τους δύο πολύ σπουδαίους ημιτελικούς να κλέβουν την παράσταση. Φυσικά, όλη η χώρα έχει το βλέμμα της στο τεράστιο ματς Ελλάδα-Ουγγαρία, που αρχίζει στις 09:30. Η Εθνική μας ομάδα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία. Αφού συνέτριψε το Μαυροβούνιο, βρέθηκε για δεύτερη φορά σε έναν ημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων, έπειτα από εκείνον της Αθήνας το 2004 και τώρα έχει μπροστά της την πρόκληση να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό μιας Ολυμπιάδας.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που είναι αήττητη ως τώρα, έχει την ψυχολογία με το μέρος της, αφού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κέρδισε του Ούγγρους για πρώτη φορά στο πλαίσιο ενός Ολυμπιακού Τουρνουά. Βέβαια, οι Μαγυάροι πέτυχαν μια μεγάλη νίκη επί της Κροατίας στα προημιτελικά και φιλοδοξούν να βρεθούν για 13η φορά στην ιστορία τους σε έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμμαχός τους είναι η παράδοση, αφού έχουν κερδίσει την Ελλάδα στους τέσσερις τελευταίους ημιτελικούς που τη συνάντησαν. Στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2003 (9-8), του 2005 (7-6) και του 2017 (7-5) και στο World League του 2004 (10-5). Η Εθνική μας, αντίθετα, έχει μόλις μία επιτυχία σε ματς τετράδας με τους Ούγγρους, αυτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1997 στην Αθήνα (8-4).

Τεράστιος, βέβαια, είναι και ο έτερος ημιτελικός Σερβία-Ισπανία, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 13:50. Οι Σέρβοι μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το ματς με την Ιταλία και θέλουν να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα κεκτημένα του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο Η Ισπανία, όμως, ξεπέρασε και το εμπόδιο των Ηνωμένων Πολιτειών, συνεχίζει να μετρά μόνο νίκες στους έξι αγώνες της ως τώρα στο τουρνουά και θέλουν να βρεθούν σε έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων μετά από 25 χρόνια. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες κατάταξης, για τις θέσεις 5-8. Στις 08:00 αναμετρώνται Μαυροβούνιο Κροατία, ενώ ακολουθεί στις 12:20 το ματς Ιταλία-ΗΠΑ.

08:00   Μαυροβούνιο-Κροατία          Ολυμπιακοί Αγώνες

09:30   Ελλάδα-Ουγγαρία                  Ολυμπιακοί Αγώνες

12:20   Ιταλία-ΗΠΑ                           Ολυμπιακοί Αγώνες

13:50   Σερβία-Ισπανία                       Ολυμπιακοί Αγώνες