Μέρα τελικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Reading time2 λ

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr

Είναι η προτελευταία μέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η δράση είναι συμπυκνωμένη και οι ευκαιρίες για ποντάρισμα πολλές. Τα φώτα είναι στραμμένα κυρίως στον στίβο. Σήμερα, στο πρόγραμμα βρίσκονται τα 1.500 μέτρα ανδρών, ο ακοντισμός ανδρών και η σκυταλοδρομία 4×400 μέτρα ανδρών. Στις γυναίκες, εκτός από τα 4×400 μέτρα σκυταλοδρομία, καθώς και το άλμα εις ύψος, ολοκληρώνεται ο μαραθώνιος και τα 10.000 μέτρα. Στο τελευταίο αγώνισμα, αναμένεται μεγάλη μάχη με τη Σιφάν Χασάν από την Ολλανδία να τρέχει σε τρίτο τελικό μετά από τα 5.000 μέτρα όπου κατέκτησε το χρυσό και τα 1.500 μέτρα. 

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης, ενώ γίνονται και οι τελικοί στο μπέιζμπολ με το ματς Η.Π.Α.-Ιαπωνία για το χρυσό μετάλλιο να προσελκύει τα βλέμματα. Στο μπιτς βόλεϊ, προβλέπονται συναρπαστικοί οι τελικοί για το χρυσό και το χάλκινο στους άνδρες. Στην πυγμαχία, διεξάγονται τέσσερις τελικοί για χρυσά μετάλλια: στα 48-52 κιλά ανδρών, στα 48-51 κιλά γυναικών, στα 69-75 κιλά ανδρών και στα 64-69 γυναικών. Στα κανόε/καγιάκ λαμβάνουν μέρος τέσσερις τελικοί σπριντ. Και στην ποδηλασία πίστας στο Madison θα βρείτε ευκαιρίες για στοίχημα.

Ολοκληρώνονται επίσης οι καταδύσεις με τα 10μ. ανδρών, η ιππασία με τα ομαδικά άλματα, το γκολφ με το ατομικό των γυναικών, η ρυθμική γυμναστική, το μοντέρνο πένταθλο και το καράτε. 

Στο χάντμπολ ανδρών, γίνονται τα ματς των μεταλλίων με το Γαλλία-Δανία, για την πρώτη θέση στο βάθρο, να ξεχωρίζει. Για το χάλκινο, Αίγυπτος-Ισπανία. Ματς μεταλλίων και στο βόλεϊ ανδρών: Αργεντινή-Βραζιλία για το χάλκινο και Γαλλία-Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή για το χρυσό. Στο πόλο γυναικών συναρπάζουν οι αναμετρήσεις Ισπανία-Η.Π.Α. για το χρυσό και Ουγγαρία-Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή για το χάλκινο. Τέλος, στην πάλη πέφτει η αυλαία με τρεις κατηγορίες: τα 50 κιλά ελεύθερης γυναικών, τα 65 ελεύθερης των ανδρών και τα 97 κιλά ελεύθερης των ανδρών.