«Πετάει» ο Καραλής

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr.

Ο Εμμανουήλ Καραλής συμμετέχει σήμερα στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο 21χρονος αθλητής προκρίθηκε κάνοντας στα 5,75 μέτρα με τη δεύτερη. Βρίσκεται μέσα στους δέκα καλύτερους αθλητές του αγωνίσματος και έχει βλέψεις για διάκριση σ’ έναν αγώνα που αναμένεται συναρπαστικός και προσφέρεται για ποντάρισμα.

Ο Έλληνας αθλητής δεν είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, αλλά πρόκειται για έναν τελικό και πολλά μπορούν να συμβούν. Ωστόσο, οι προβλέψεις των ειδικών δίνουν το προβάδισμα στο «φαινόμενο» που ακούει στο όνομα Αρμάν Ντουπλάντις, ενώ και η εμπειρία του Ρενό Λαβιλενί παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Ντουπλάντις που έχει καλύτερη επίδοση τα 6,18 μ., έχει καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ δύο φορές και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, λογικά, θα επιχειρήσει να κάνει κι άλλα ιστορικά άλματα.

Έπειτα, υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικοί αθλητές που θα παλέψουν για να φορέσουν ένα μετάλλιο στο στήθος. Ο Καραλής, όμως, δηλώνει έτοιμος: «Η μεγαλύτερη στιγμή της αθλητικής μου ζωής έφτασε και την ζω μαζί σας. Θα αγωνιστώ την Τρίτη 3/8 στις 13:00 ώρα Ελλάδος στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Το εθνόσημο στην καρδιά μου και η αγάπη σας ελπίζω να με ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά. Σας ευχαριστώ» σημείωσε σε μήνυμά του στα social media.

Συνεχίζουμε με στίβο καθώς σήμερα τρέχει ο Κώστας Δουβαλίδης στα προκριματικά των 110 μ. με εμπόδια. Στο τριπλούν των ανδρών συμμετέχει στα προκριματικά ο Δημήτρης Τσιάμης και στα προκριματικά των 400 μ. γυναικών αγωνίζεται η Ειρήνη Βασιλείου. Στην συγχρονισμένη κολύμβηση, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου θα κληθούν να παρουσιάσουν το τεχνικό τους πρόγραμμα.