Στεφανίδη – Κυριακοπούλου, ώρα… πτήσης

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr.

Είναι η ώρα του μεγάλου τελικού του άλματος επί κοντώ στις γυναίκες και μια ευκαιρία για την Ελλάδα να προσθέσει όχι ένα αλλά δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνίζονται για μια θέση στο βάθρο σ’ έναν αγώνα που προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά από μια δύσκολη αρχή στην σεζόν, σταδιακά βρήκε τον εαυτό της και έφτασε ως τα 4,80 μέτρα που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο. Να σημειώσουμε πως η Κέιτ Ναζότ και η Αντζέλικα Σιντόροβα μπαίνουν στον τελικό έχοντας κάνει άλματα στα 4,95 μ. και 4,91 μ., αντίστοιχα. Βέβαια, ένα πλεονέκτημα της Κατερίνας Στεφανίδη είναι πως έχει ξαναβρεθεί σε θέση να διεκδικεί μετάλλια σε τελικούς. Ξέρει την πίεση που υπάρχει και πώς να διαχειριστεί έναν τέτοιον αγώνα. Ουσιαστικά κυριαρχεί στο άθλημα από το 2016. «Είμαι εδώ όχι για να κάνω ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά ίσως και μία μεγαλύτερη επίδοση. Σαφώς υπάρχει ένα έξτρα άγχος της υπεράσπισης του τίτλου, όμως, περισσότερο αυτό που έχω είναι ανυπομονησία», δήλωσε πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ατυχία της Σάντι Μόρις από τις Η.Π.Α. που τραυματίστηκε καθώς και η απρόβλεπτη φύση ενός τελικού, έχουν βελτιώσει και τις πιθανότητες της Νικόλ Κυριακοπούλου για διάκριση. Πήγε στο Τόκιο με στόχο την παρουσία στον τελικό. Τώρα που βρίσκεται εκεί θέλει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στα προκριματικά εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση.

Τα ελληνικά χρώματα εκπροσωπούνται και σ’ άλλα αθλήματα. Ο Άλκης Κυνηγάκης κάνει τη δική του προσπάθεια στα 10 χιλιόμετρα στην κολύμβηση και στο betsson.gr θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα. Στην ποδηλασία πίστας είναι η στιγμή του Χρήστου Βολικάκη στην κατηγορία Omnium. Στην πάλη, ρίχνεται στη μάχη η Μαρία Πρεβολαράκη στην κατηγορία των 53 κιλών της ελεύθερης.