Άσοι στο Παρίσι

Σε εξέλιξη το μεγάλο τουρνουά τένις που προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα.

Το Τουρνουά στο Παρίσι βρίσκεται στη δεύτερη μέρα του και ήδη μας έχει χαρίσει θεαματικά παιχνίδια και φυσικά προσφέρει ελκυστικές προτάσεις για στοίχημα. Το τουρνουά είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους τενίστες και τις τενίστριες. Καθώς η έναρξή του πήγε μια εβδομάδα πίσω πολλοί αθλητές και πολλές αθλήτριες, άλλαξαν τον προγραμματισμό τους και τη ρουτίνα τους, έλαβαν μέρος σε περισσότερες διοργανώσεις ώστε να διατηρηθούν σε φόρμα. Αυτό σε άλλους έχει κάνει καλό γιατί έχουν φτάσει στην απόλυτη κορυφή των δυνατοτήτων τους και άλλους ίσως να τους έχει επηρεάσει αρνητικά. Το να βρούμε ποιοι και ποιες ανήκουν στην πρώτη ή στη δεύτερη κατηγορία ίσως βοηθήσει και στις στοιχηματικές επιλογές.

Για την ώρα, πάντως, βρισκόμαστε νωρίς στον θεσμό αν και υπάρχουν εμπόδια ακόμη και για τα μεγάλα ονόματα. Ιδίως στο ανδρικό ταμπλό όπου η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στον τελικό μονάχα ένας από τους Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Μάλιστα, ο Ναδάλ τιμήθηκε και από τους διοργανωτές μ’ ένα άγαλμα στην είσοδο των αθλητικών εγκαταστάσεων. Αν μη τι άλλο του άξιζε: 13 φορές έχει πάρει το τρόπαιο, τις περισσότερες φορές από κάθε άλλον τενίστα. Είναι η διοργάνωση του βασιλιά της χωμάτινης επιφάνειας. Ο Ισπανός θέλει να κατακτήσει τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του ώστε να ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ, με τον οποίον είναι κολλημένοι εδώ και καιρό στους 20 τίτλους ο καθένας.

Στο γυναικείο ταμπλό, η προσμονή για το πως θα προσεγγίσουν τη συνέχεια του τουρνουά τα μεγάλα ονόματα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί πολλές αντιμετώπισαν τραυματισμούς ή και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους μετά το Australian Open στις αρχές του έτους.