Η δράση και το παιχνίδι συνεχίζονται

Reading time1 λ

Ευκαιρίες για στοίχημα σε διάφορα τουρνουά τένις ανά τον κόσμο προσφέρει το κουπόνι

Το σιρκουΐ του τένις συνεχίζει να προσφέρει δράση και ευκαιρίες για στοίχημα σε τουρνουά που διεξάγονται αυτές τις μέρες σε όλο τον κόσμο. Εξαιρετικές αναμετρήσεις, υψηλού επιπέδου και άκρως ανταγωνιστικές με τις εκπλήξεις να είναι πολύ πιθανές εξαιτίας της ισορροπίας που υπάρχει μεταξύ των αθλητών και των αθλητριών. Τα παιχνίδια, δε, είναι σημαντικά γιατί οι αθλητές και οι αθλήτριες σαφώς και σκέφτονται τα χρηματικά έπαθλα, αλλά από την άλλη έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη θέση τους στις κατατάξεις της ATP και της WTA αντίστοιχα και παράλληλα να προετοιμαστούν καλύτερα για τα μεγάλα τουρνουά που ακολουθούν μετά του Ολυμπιακούς Αγώνες όπως είναι για παράδειγμα το US Open.

Στους άνδρες αρχίζουμε από το Swiss Open που διεξάγεται στο Γκστάαντ. Έχουν συγκεντρωθεί ορισμένοι από τους σημαντικότερους τενίστες που δεν έχουν πάει ακόμη ή δεν θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το πρόγραμμα περιέχει εντυπωσιακά ματς όπως τα: Φεδερίκο Δελμπόνις-Λεάντρο Ριέντι, Τάλον Γκρίκσποορ-Χουάν Ιγνάσιο Λοντέρο και άλλα. Εξαιρετικά παιχνίδια και στο Croatia Open που γίνεται στο Ούμαγκ της Κροατίας: Λούκας Πουΐλ-Κάρλος Αλκάραθ, Άλιαζ Μπέντενε-Μάρκο Τσεκινάτο και άλλα. Να σημειώσουμε πως στα δύο αυτά τουρνουά ο Δελμπόνις κι ο Τσεκινάτο είναι από τους ισχυρούς υποψήφιους να κατακτήσουν τον τίτλο. Πολύ καλές προσφορές για ποντάρισμα στο live θα βρείτε και στο τουρνουά Los Cabos Open.

Στις γυναίκες, τώρα, η δράση είναι επίσης πλούσια. Στο Gdynia Open της Πολωνίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Νούρια Παρίθας Ντίαθ-Μαγκνταλένα Φρεχ και Ιρίνα-Καμίλα Μπέγκου-Ισαλίν Μποναβεντούρ. Στο Internazionali Femminili di Palermo της Ιταλίας υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως: Λουκρετσία Στεφανίνι-Άστρα Σάρμα και Σουάι Ζανγκ-Κριστίνα Μπούσκα.