Η μέρα του Big-3

Reading time1 λ

Τουρνουά Παρισιού με δυνατότητα για στοίχημα στους αγώνες του Ναδάλ, του Τζόκοβιτς και του Φέντερερ

Το Τουρνουά Παρισιού συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες στο κουπόνι του στοιχήματος. Πολλά και συναρπαστικά παιχνίδια, υψηλό θέαμα και φυσικά δυνατότητα για on line στοίχημα. Με τη διοργάνωση να βρίσκεται στον δεύτερο γύρο περιμένουμε από τους τενίστες και τις τενίστριες να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στις αναμετρήσεις τους.

Σήμερα είναι η μέρα του Big-3 του ανδρικού τένις. Μάριν Τσίλιτς-Ρότζερ Φέντερερ, Νόβακ Τζόκοβιτς-Πάμπλο Κουέβας και Ράφα Ναδάλ-Ρισάρ Γκασκέ. Δεν θα είναι εύκολες αναμετρήσεις για τα «ιερά τέρατα» του αθλήματος. Ο Φέντερερ μπορεί να εντυπωσίασε στον πρώτο γύρο, στο γαλλικό Open, παίζοντας το πρώτο ματς εδώ και δύο χρόνια. Όμως, η πολύμηνη απουσία του ακόμη δεν του επιτρέπει να είναι στο 100% του. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε την τελευταία στιγμή στο Τουρνουά Παρισιού καθώς έπαιζε στο Belgrade Open ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσει να αποδώσει όσο πιο κοντά στο επίπεδο του γίνεται από την αρχή ενός απαιτητικού θεσμού. Ο Ράφα Ναδάλ μπήκε δυνατά και παρουσιάζεται ως το φαβορί για να κατακτήσει το 21ο Grand Slam της καριέρας του. Πέραν αυτών των τριών αναμετρήσεων υπάρχει πλούσια δράση.

Όπως και στο γυναικείο ταμπλό, με την συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-1) την Καταρίνα Ζαβάτσκα από την Ουκρανία και βρίσκεται στον δεύτερο γύρο. Η αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη-Γιασμίνε Παολίνι, προσφέρει πολλές επιλογές για στοίχημα. Θα βρείτε πληθώρα στοιχημάτων στα παιχνίδια, έτσι ώστε να διαλέξετε τα bets που θεωρείτε πιο ελκυστικά. Είναι δεδομένο ότι και το κουπόνι και στο γυναικείο ταμπλό είναι γεμάτο σπουδαίες αναμετρήσεις, παρόλο που δύο από τις κορυφαίες τενίστριες, η Ναόμι Οσάκα και η Πέτρα Κβίτοβα αποχώρησαν.