Η προετοιμασία κρύβει εκπλήξεις

Reading time1 λ

Το τένις προσφέρει επιλογές για στοίχημα σε τρία τουρνουά και στα προκριματικά του Γαλλικού Γκραν Σλαμ.

Απομένουν μερικές ημέρες ως την έναρξη του κυρίως ταμπλό του Γαλλικού Γκραν Σλαμ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως το τένις παραμένει αδρανές αναμένοντας το Grand Slam. Τουναντίον, το άθλημα προσφέρει ευκαιρίες για στοίχημα σε τέσσερα τουρνουά. Από τη μια είναι τα προκριματικά του Γαλλικού Γκραν Σλαμ.

 σε άνδρες και γυναίκες, ενώ διεξάγονται παράλληλα αξιόλογες διοργανώσεις τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο σιρκουΐ.

Στο Βελιγράδι, εξελίσσεται αυτές τις μέρες το Belgrade Open, τουρνουά το οποίο βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Σήμερα, γίνονται οι ημιτελικοί – αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου που παρουσιάζουν τη δυνατότητα για on line στοίχημα. Ως τώρα στις πίστες της σέρβικης πρωτεύουσας έχουμε δει θέαμα και εκπλήξεις. Με δεδομένο πως είναι τουρνουά… προετοιμασίας για ορισμένους από τους τενίστες ενόψει του RolandGarros υπάρχει αυξημένη η πιθανότητα τα αουτσάιντερ να δυσκολέψουν ή και να νικήσουν τα φαβορί.

Επιπλέον, συνεχίζονται οι αγώνες και στο Emilia Romagna Open, που διεξάγεται στην Πάρμα της Ιταλίας. Το τουρνουά βρίσκεται στην ημιτελική φάση. Μπορεί να μην έπαιξε σ’ αυτό κάποιο από τα πολύ μεγάλα ονόματα του τένις, αλλά το επίπεδο ήταν υψηλό και επειδή όσοι συμμετείχαν κι όσοι παραμένουν στο ταμπλό είναι αθλητές παρόμοιας δυναμικότητας, γίνονται ματς πολύ καλού επιπέδου, αμφίρροπα και δίνουν τη δυνατότητα για έξυπνα bets.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, το Internationaux de Strasbourg, προσελκύει το ενδιαφέρον παρά την αποχώρηση λόγω τραυματισμού της Μπιάνκα Αντρεέσκου, νούμερο επτά στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έδειχνε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας περάσει δυσκολίες τους προηγούμενους μήνες. Χωρίς το μεγάλο φαβορί, το τουρνουά γίνεται ακόμη πιο απρόβλεπτο μια και οι άλλες τενίστριες είναι όλες παρόμοιου επιπέδου μεταξύ τους.