Η ώρα των τίτλων στο Italian Open

Κρίνονται τα τρόπαια σε άνδρες και γυναίκες στο περίφημο τουρνουά της Ρώμης σε ματς για συναρπαστικό live στοίχημα

Είναι η στιγμή για τους μεγάλους αγώνες που οι αθλητές και οι αθλήτριες δείχνουν από τί είναι φτιαγμένοι και μέχρι που φτάνουν οι φιλοδοξίες τους. Έφτασε η ώρα των τελικών στο Italian Open, Internazionali BNL d’Italia. Το τουρνουά της Ρώμης ολοκληρώνεται σήμερα καθώς κρίνονται τα τρόπαια σε άνδρες και γυναίκες. Η περίφημη διοργάνωση κατηγορίας Masters 1000 στους άνδρες και Premier 1000 στις γυναίκες αποτελεί την τελευταία τόσο σημαντική πριν το από το γαλλικό Open, RolandGarros. Οι δύο αναμετρήσεις σαφώς και θα προσφέρουν συγκινήσεις, αλλά και πολλαπλές επιλογές για live στοίχημα.

Ήταν, σε γενικές γραμμές, το τουρνουά των εκπλήξεων. Έγιναν περισσότερες σε σύγκριση με το MonteCarlo Masters, το Barcelona Open ή το Mutua Madrid Open, δηλαδή τις «μεγάλες» διοργανώσεις που προηγήθηκαν. Ιδίως στις γυναίκες, όπου η αλήθεια είναι το ταμπλό μοιάζει πιο ισορροπημένο και ανταγωνιστικό από ποτέ. Υπάρχει η αίσθηση στο σιρκουΐ πως όλα μπορούν να συμβούν και πως για την ώρα η κατάταξη της WTA δεν μπορεί να θεωρηθεί θέσφατο. Αυτό έχουν οι περισσότερες αθλήτριες κατά νου ενόψει των τουρνουά που θα ακολουθήσουν, αλλά και του RolandGarros.

Σε άλλα αθλήματα, τώρα, στο NHL, το χόκεϊ επί πάγου στις Η.Π.Α., συνεχίζεται η δράση για τα playoffs του Stanley Cup. ΣτοMLB, το αμερικάνικο μπέιζμπολ, το κουπόνι μας προσφέρει πολλούς αγώνες για την κανονική περίοδο και με πολλαπλές επιλογές για on line στοίχημα που κάνουν ακόμη πιο συναρπαστικές τις αναμετρήσεις.

Τέλος, σήμερα διεξάγεται και το γαλλικό Grand Prix για το Moto GP, με το μεγάλο φαβορί τον Φάμπιο Κουαρταράρο, της ομάδας Monster Energy Yamaha Moto GP, να προέρχεται από τραυματισμό.