«Μάχες» και προκριματικά

Reading time1 λ

Δράση σε 4 τουρνουά, κάτι που σημαίνει και δυνατότητα για στοίχημα on line στην εξέλιξη των παιχνιδιών

Κάθε μέρα είναι και μια μέρα που μας φέρνει πιο κοντά στο… κυρίως σκέλος του Roland-Garros. Για την ώρα, συνεχίζονται τα προκριματικά σε άνδρες και γυναίκες (φάση των «64») με πολλές αναμετρήσεις οι οποίες μας δίνουν την ευκαιρία για στοίχημα, ενώ το γαλλικό Open δεν είναι το μόνο στο οποίο υπάρχει δράση. Στο ανδρικό σιρκουΐ «τρέχουν» δύο διοργανώσεις: το Belgrade Open και το Emilia Romagna Open. Στο γυναικείο σιρκουΐ τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Internationaux de Strasbourg.

Στο Βελιγράδι, το τουρνουά Belgrade Open, που διεξάγεται και με τη βοήθεια του Σέρβου σταρ του τένις και νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, Νόβακ Τζόκοβιτς, σήμερα, έχουμε ματς για τη φάση των «16». Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα: Γκαέλ Μονφίλς-Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα, Νικολόζ Μπασιλασβίλι-Αντρέι Μάρτιν, Φεδερίκο Ντελμπόνις-Τιάγκο Μοντέιρο και Ζερεμί Σαρντί-Ντούσαν Λάγιοβιτς. Αυτά είναι τα πιο αμφίρροπα και εκείνα που μπορούν να παρουσιάσουν τις καλύτερες επιλογές για live στοίχημα. Η διοργάνωση θα διαρκέσει ως τις 29 Μαΐου.

Στην Πάρμα της Ιταλίας, συνεχίζεται το Emilia Romagna Open. Το τουρνουά έχει μπει κι αυτό στην τελική ευθεία του με αγώνες για τη φάση των «16» να διεξάγονται σήμερα. Μπορεί να μην αγωνίζονται εκεί τα «μεγάλα» ονόματα που παίζουν στο Βελιγράδι, αλλά έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ανερχόμενους τενίστες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου κι αυτό μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για κάποιο ποντάρισμα. Το ίδιο ισχύει και για το τουρνουά των γυναικών Internationaux de Strasbourg που επίσης βρίσκεται στη φάση των «16». Κι αυτές οι διοργανώσεις θα φτάσουν ως τις 29 Μαΐου.