Συναρπαστικό το Τουρνουά Παρισιού

Δυνατές συγκινήσεις και πλούσιες επιλογές για στοίχημα προσφέρει η πολύ θεαματική διοργάνωση

Το Τουρνουά Παρισιού εξελίσσεται με αμείωτο ενδιαφέρον και συναρπαστικές αναμετρήσεις. Οι συνθήκες, όπως είναι το συμπυκνωμένο πρόγραμμα, τα προβλήματα στην προετοιμασία, αλλά και στην προσαρμογή στους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι τραυματισμοί και, φυσικά, οι ιδιαιτερότητες της χωμάτινης επιφάνειας το έχουν κάνει εξαιρετικά αμφίρροπο. Για παράδειγμα, στους άνδρες, από τους 32 τενίστες που αποτελούσαν το ταμπλό, μόνο οι 15 έφτασαν ως τον 3ο γύρο. Αντίθετα, στο προηγούμενο Grand Slam, το Australian Open, ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 22/32. Αυτή, όμως, είναι και η… ομορφιά της κορυφαίας διοργάνωσης στη χωμάτινη επιφάνεια στο τένις. Εκεί, δε, βρίσκεται και το «κλειδί» των εξαιρετικών επιλογών που προσφέρει για στοίχημα.

Όσον αφορά στο γυναικείο ταμπλό, ισχύει το ίδιο. Από τις 32 που το απάρτιζαν στην έναρξη του τουρνουά έφτασαν ως τον 3ο γύρο – που είναι το ορόσημο και δείχνει ποιες πατούν καλύτερα – έφτασαν οι 19. Σε σύγκριση με το Australian Open, η διαφορά, πάντως, δεν είναι τόσο «χτυπητή» όπως στους άνδρες. Εκεί στον 3ο γύρο έφτασαν οι 20 από τις 32. Όπως και να ‘χει η μάχη του τίτλου στο μονό των γυναικών στο Τουρνουά Παρισιού είναι ανοιχτή, ιδίως μετά τις αποχωρήσεις των μεγάλων φαβορί Άσλεϊ Μπάρτι και Ναόμι Οσάκα, αλλά και της πάντοτε ανταγωνιστικής Πέτρα Κβίτοβα, ενώ κι άλλες εξαιρετικές τενίστριες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το τρόπαιο αντιμετώπισαν δυσκολίες και προβλήματα με τραυματισμούς.

Πέραν του μονού σε άνδρες και γυναίκες, βρίσκουμε εντυπωσιακές και τις μάχες στο διπλό ανδρών και γυναικών, που εμπλουτίζουν το κουπόνι κι ανοίγουν ένα ακόμη παράθυρο σε περισσότερες επιλογές για στοίχημα και στο live.