Τένις με ρυθμό και μεγάλα ματς

Τελικοί σε τρία τουρνουά και ημιτελικοί στο Lyon Open. Πολλά και μεγάλα ματς για ποντάρισμα.

Η μεγάλη ώρα του γαλλικού Open, RolandGarros, πλησιάζει κι έτσι φτάνουν προς το τέλος τους όλα εκείνα τα τουρνουά τα οποία χρησιμεύουν στους αθλητές για ν’ ανεβάσουν στροφές ενόψει του Grand Slam. Ένα απ’ αυτά, φυσικά, είναι και το Geneva Open. Σήμερα, διεξάγεται ο τελικός της διοργάνωσης της Γενεύης και το δίχως άλλο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και προσφέρεται για on line στοίχημα. Σε όλη τη διάρκειά του το Geneva Open είχε μεγάλες εκπλήξεις. Από τους οκτώ που βρίσκονταν στο ταμπλό πριν την έναρξη, δύο βγήκαν εκτός στον πρώτο γύρο και ισάριθμοι στο δεύτερο. Μάλιστα, ένας απ’ αυτούς ήταν και ο τρανός Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος φυσικά ακόμη προσπαθεί να βρει τον εαυτό του μετά την πολύμηνη απουσία του.

ΣτοLyon Open, πάλι, είναι ώρα για τα ημιτελικά του τουρνουά. Επίσης έχουμε παρακολουθήσει ενδιαφέροντα ματς σε μια διοργάνωση με την συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με παρτενέρ τον αδερφό του Πέτρο. Κι εδώ τα πάντα είναι… ανοιχτά και οι αναμετρήσεις δίνουν τη δυνατότητα για πολλές επιλογές στο live στοίχημα.

Στο γυναικείο σιρκουΐ διεξάγεται ο τελικός στο Emilia Romagna Open, που είναι το ένα από τα δύο σημαντικά τουρνουά που διεξάγονται αυτές τις ημέρες. Μέχρι στιγμής ήταν άκρως ανταγωνιστικό και περιμένουμε συναρπαστικό ματς για το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της διοργάνωσης. Παράλληλα, διεξάγεται και ο τελικός του WTA 250 Belgrade.

Στη Formula 1, σήμερα έχουμε τις κατατακτήριες δοκιμές που θα καθορίσουν στην σειρά εκκίνησης του αυριανού Grand Prix στο Μονακό. Θα είναι μια έντονη και αμφίρροπη διαδικασία, που θα μας δώσει, όμως, πολλές πληροφορίες ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ένας αγώνας που πάντα συγκεντρώνει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.