Τένις υψηλού επιπέδου

Εξαιρετικές αναμετρήσεις έχουμε στο Τουρνουά Παρισιού, με πολλές επιλογές για στοίχημα

Το Τουρνουά Παρισιού συνεχίζεται με το ενδιαφέρον ν’ αυξάνεται καθώς πλησιάζουμε στους τελικούς και οι τενίστες και οι τενίστριες τείνουν να έχουν διαθέσιμες το 100% των δυνατοτήτων τους. Πλέον, βρισκόμαστε στον 4ο γύρο της διοργάνωσης και το κουπόνι στο τένις μας προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών για στοίχημα.

Ως τώρα έχουμε παρακολουθήσει τένις υψηλού επιπέδου και στα δύο ταμπλό. Πολλά από τα μεγάλα ονόματα δεν απογοήτευσαν και επιπλέον υπάρχει μια νέα γενιά που πιέζει αναζητώντας τη δική της θέση σε μια από τις μεγαλύτερες σκηνές του αθλήματος. Αυτό ωθεί τους καλύτερους και τις καλύτερες να δώσουν ακόμη περισσότερα μέσα στο γήπεδο για να παραμείνουν στην κορυφή. Επίσης, το Τουρνουά Παρισιού μας χαρίζει εξαιρετικούς αγώνες τένις και δίνει κατευθύνσεις για το πώς να κινηθούμε στοιχηματικά. Στο γυναικείο ταμπλό, δε, οι συγκυρίες έχουν κάνει την εξέλιξη άκρως αμφίρροπη εξαιτίας των αποχωρήσεων της Άσλεϊ Μπάρτι και της Νάομι Οσάκα, των αθλητριών που βρίσκονται στο νούμερο ένα και δύο της παγκόσμιας κατάταξης τηςWTA.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά τη μείωση των περιορισμών στις μετακινήσεις στο Παρίσι, οι εξέδρες αναμένεται να γεμίσουν με περισσότερο κόσμο. Αυτό ίσως έχει τη θετική επιρροή του στην απόδοση των αθλητών και των αθλητριών, καθώς η πλειονότητά τους έχει εκφράσει την ανάγκη να αγωνιστούν ξανά μπροστά σε πιο γεμάτες εξέδρες.

Σήμερα, όμως, επιστρέφει και η Formula 1. Διεξάγεται το 6ο Grand Prix από τα 23 που είναι προγραμματισμένα στο καλεντάρι. Τα μονοθέσια τρέχουν στο Αζερμπαϊτζάν, με τη μάχη Λιούις Χάμιλτον – Μαξ Φερστάπεν και MercedesRed Bull να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ως τώρα, ο Φερστάπεν έχει τρεις νίκες και δύο ο Χάμιλτον. Η πίστα, τουλάχιστον στη θεωρία, είναι από εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στον Χάμιλτον και στο μονοθέσιο της Mercedes.