Φουλ δράση στο τένις

Στο κουπόνι περιλαμβάνονται αγώνες υψηλού επιπέδου με δυνατότητα για ποντάρισμα

Μπορεί να είμαστε εν αναμονή της έναρξης του Wimbledon, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει δράση στο τένις. Το κουπόνι είναι για ακόμη μια μέρα πλούσιο. Αφενός, μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας στα προκριματικά ανδρών και γυναικών στο τουρνουά Grand Slam, που βρίσκονται στη φάση των «128». Αφετέρου, μέχρι ν’ αρχίσει το κυρίως ταμπλό που έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, υπάρχουν άλλα τουρνουά με υψηλές προσδοκίες και υποσχέσεις για συγκινήσεις και ευκαιρίες για στοίχημα.

Το Mallorca Championships είναι μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και λαμβάνουν μέρος αρκετά μεγάλα ονόματα τόσο στο μονό των ανδρών όσο και στο διπλό. Προσοχή, δε, στο διπλό από στοιχηματικής άποψης μιας και λειτουργεί ως καλή προετοιμασία ενόψει του Wimbledon. Σήμερα, δύο είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων: Στέφανο Τραβάλια-Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, Γίρι Βέσελι-Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ κι ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα έχουν ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο Grand Slam και ως εκ τούτου δεν παίρνουν την προετοιμασία τους… χαλαρά. Αναμένονται άκρως ανταγωνιστικοί.

Εξίσου ενδιαφέρον, αν και λίγο επεισοδιακό λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αγγλία είναι και το Eastbourne International. Με δράση και στο ανδρικό, καθώς και στο γυναικείο ταμπλό, βάζει τους αθλητές και τις αθλήτριες στο… κλίμα του major τουρνουά και περιλαμβάνει αναμετρήσεις οι οποίες αναμένονται συναρπαστικές τόσο όσον αφορά στο θέαμά τους, μα και γιατί δυνατότητες για ποντάρισμα που προσφέρουν. Το άλλο τουρνουά συνώνυμο των εκπλήξεων και των καλών παιχνιδιών είναι το Bad Homberg. Και σ’ αυτό συμμετέχουν εξαιρετικές τενίστριες που χαρίζουν εξαιρετικές στιγμές ποιοτικού τένις, αλλά και τη δυνατότητα να εντοπίσετε ευκαιρίες για στοίχημα.